Напівживий СНД зібрався боротися з "світовою буржуазною гідрою"

17 жовтня 2021, 15:16
Нещодавно відбулося засідання Ради керівників органів безпеки СНД, на якому були озвучені ряд установок.
Україна виходить з СНД
Україна з СНД вийшла після початку агресії РФ / Sputnik Киргизстан

Якщо хто забув, нагадаю. На окремих територіях колишнього СРСР існує така кремлівська богадільня як СНД (Співдружність Незалежних Держав). Я зараз не буду розписувати, що це таке і з чим його їдять, але якщо коротко, це - такий собі кремлівський клуб за інтересами серед самого Кремля і залежних від нього країн, утворених на руїнах "совка".

Україна і Грузія, ясна річ, злиняли з цього завуальованого кремлівського шапіто з "охмурення". Молдова, швидше за все, найближчим часом теж злиняє. За нею, цілком можливо, піде Азербайджан.

читайте такожУкраїна вийшла відразу з декількох угод СНДЗагалом, все це швидше мертве, ніж живе. Але кремлівські орки продовжують в рамках цієї контори охмуряти її учасників на предмет "тісного згуртування рядів" (природно, під водійством самого Кремля...). Хтось погоджується з цим, хтось ставиться з побоюванням, хтось крутить пальцем біля скроні, але кремлівські маразмати продовжують "в рамках СНД" зображати бурхливу і неминущу діяльність з "різношвидкісної інтеграції країн СНД".

відео дня

До чого це я? А ось до чого. Кремль під вивіскою СНД свого часу наплодив цілу купу різноманітних рад, комітетів, нарад та іншої бюрократичної лабуди, мета яких - втягування еліт колишніх совкових республік "у взаємодію" і поступове їх поглинання.

Такого роду органів в різних статусах (міждержавному або міжурядовому) під вивіскою СНД - цілий вагон і маленький візок. Починаючи з виконавчого комітету СНД, закінчуючи економічним судом СНД або міждержавною академією виноградарства і виноробства.

Так от, у сфері безпеки і спеціальних служб теж існує в "СНД-шному" форматі спеціальний орган, збитий Кремлем. Так би мовити, ЧК СНД-шного масштабу. Називається він Радою керівників органів безпеки і спеціальних служб країн СНД. Нещодавно відбулося його чергове засідання, на якому, ясна річ, заправляли луб'янські і при-луб'янені з "країн СНД".

В основному керували двоє - панове Наришкін (в миру глава СЗР РФ) і "неперевершений волейболіст" з Радбезу (Ради Безпеки РФ) месьє Патрушев. Я так розумію, вони довго і наполегливо думали перед цим сходняком над тим, як і в який бік зорієнтувати своїх підлеглих "регіональних" товаришів на сучасному етапі, але в результаті цієї напруженої розумової діяльності, внаслідок мозкової перенапруги у них, як завжди, вийшли відсебеньки найгіршої якості.

Отже, дивимося ці "установки".

Установка №1. США, постійно і практично регулярно втручаються в суверенні справи Скрепостану. Наприклад, вони втручалися в останні "вибори" в РФ. Їм навіть невтямки, що те, що вони називають "виборами", у всьому іншому світі, в тому числі і перш за все в США, вважають диким фарсом і цирком. Втручатися в цю смердючу субстанцію безглуздо.

Установка№2. США всіляко стимулює всебічний розрив між Україною і Грузією, з одного боку і Росією з іншого. Крім того, підлі піндоси всіляко намагаються посварити великий і великодушний Скрепостан з середньоазіатськими автократіями. При цьому жодному кретину навіть в голову не приходить той факт, що окупація і анексія територій у Грузії і України сприяє їх "всебічному розриву" з Росією набагато крутіше і ефективніше, ніж якісь там жалюгідні підступи Держдепу.

Установка №3. Нібито створення з ініціативи США військового альянсу AUKUS ставить під удар всю архітектуру безпеки в Азії. Ні Патрушев, ні Наришкін навіть не здогадуються, що до азіатської "архітектури безпеки" вони мають таке ж відношення, як китайська петарда до сучасної космонавтики.

Установка № 4. Ну і останнє. У теперішній вельми і вельми непростий час всі країни СНД повинні (читай, зобов'язані) різко активізувати обмін розвідувальними даними про підступні і злісні плани заходу. (Брежнєв, Суслов і Громико в своїх могилах вже крутяться, як вентилятори). Треба розуміти, Патрушев і Наришкін, відкопавши запліснявілі методички часів ЦК КПРС, КДБ СРСР і Політбюро, знову вирішили труснути старістю і поборотися зі "світовою буржуазною гідрою". Залишилося тільки відкопати десь під кремлівською стіною зотлілу будьонівку Клима Ворошилова і "повести знову народи на останній і рішучий бій" від тайги, так би мовити, до британських морів...

Всю цю маячню двох маразматів навіть складно коментувати. Таке враження, що вони реально засіли в якомусь дурдомі, маньячать собі поки "по-тихому" (кругом вороги, підступний Захід, підла Україна... ну т. д.) і намагаються загітувати інших пацієнтів цього дурдому повірити в їх добірну і патентовано-маніакальну єресь, як в сувору реальність.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти