Поляки праві: ну летить собі російська мирна ракета - хай летить!

24 березня 2024, 21:34
Друзі-поляки вчергове не спрацювали… Насправді після цього мала бути відставка як мінімум командувача Повітряних сил.
взрыв, ракета
Русская ракета летела по польской территории / Коллаж: Главред, фото: pixabay, Минобороны РФ

Нам все пояснили! Як розповів міністр оборони РП Владислав Косіняк-Камиш ракету могли би збити, але вирішили пропустити, бо "якби були якісь ознаки того, що цей об’єкт прямує до якоїсь цілі, розташованої на території Польщі, він, очевидно, був би збитий".

Міністр правий. Ну летить собі російська мирна ракета в мирних цілях — чого її збивати? Може вона досліджує викиди у повітрі або аналізує стан рільництва?

відео дня

Друзі-поляки вчергове не спрацювали… Насправді після цього мала бути відставка як мінімум командувача Повітряних сил. У ЗС Польші номінально 475 літаків і 36.500 особового складу. Але вкотре поляки показали свою некомпетентність.

Це тривожний дзвіночок для НАТО. Маємо серйозну проблему. Не збили ракету, яка хвилину перебувала у повітряному просторі НАТО. Провал військового керівництва, щоби нам тепер не розповідали.

Хто такий Тарас Березовець?

Тарас Березове́ць (нар.1 березня 1975 Керч, УРСР) - український політтехнолог, журналіст, майор 1-шої окремої бригади спеціального призначення ім. Івана Богуна. Директор компанії персонального та стратегічного консалтингу "Berta Communications". Член "UK-Ukraine Partnership Network" (2004) та Незалежної медіа-профспілки України (2006).

Джерело

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти