Понти та й годі: як Україна потопила "незламну міць" Росії

14 квітня 2022, 15:19
Востаннє флагман цілого російського флоту топили сто років тому. У битві з Японією, потужною морською державою. Під Цусімою.
Ракетний крейсер Москва
Ракетний крейсер Москва потопили "Нептуном" / Фото Вікіпедія

Взагалі, унікальна країна, звичайно. Просто унікальна. Скрізь, в усі щілини тикати свій аналоговнетний ракетний крейсер. Розпіарити його, як незламну міць, де тільки можна. Гвардійський ракетний крейсер "Москва" очолив список кращих кораблів Чорноморського флоту. Відвідав Путін. Вручено орден Нахімова. Взяв участь у параді. Взяв участь у показових стрільбах.

На всіх парадах проводити показові стрільби. Вже тоді, правда, нічого не стріляло, але то таке. Вбухати в нього мільярди і мільярди. Провести модернізацію і ремонт, які зробили всього лише рік тому. Карл. Напхати його аналоговнетними системами ППО. "Протиповітряну оборону крейсера забезпечує зенітний ракетний комплекс С-300Ф "Форт", який озброєний 64 ракетами, зарядженими у 8 барабанів. Комплекс має дальність ураження цілей до 75 кілометрів. Він ефективно захищає крейсер від будь-яких літаків навіть перспективних, вертольотів, крилатих ракет, керованих авіабомб і безпілотників". Ага, ага.

С-300Ф "Форт" - це морська модифікація того самого супер-пупер аналоговнетного розпіареного всюди, де тільки можна С-300. "Здатний вражати різні цілі на висотах: від менших, ніж можлива висота польоту, до перевищують стелю висоти. Перша багатоканальна зенітна ракетна система, здатна супроводжувати кожним комплексом (ЗРК) до шести цілей і наводити по них до дванадцяти ракет. Вперше створена система з повною автоматизацією бойової роботи. Всі завдання - виявлення, супроводу, цілерозподілу, цілевказівки, відпрацювання цілевказівки, захоплення мети, її супроводу, захоплення, супроводу і наведення ракет, оцінки результатів стрільби — система здатна вирішувати автоматично за допомогою цифрових обчислювальних засобів".

відео дня

Здатний вражати різні цілі. Ага, ага.

Плюс дві "оси". Плюс також розпіарена аналоговнетна АК-630.

Не спрацювало ні х...ра!

"Нептун" - ракета дозвукова, швидкість 900 км / год. Як у мішень. Як в тапок на пеньку з дробовика на ранчо. Взагалі без проблем.

С-300. Аналоговнет. Шістдесят чотири ракети. Карл.

читайте такожВійна в Україні та люта шизофренія РосіїЗахопити нах...р нікому не потрібний в умовах сучасної війни клаптик суші посеред моря двісті на двісті метрів з тринадцятьма озброєними одними "калашами" прикордонниками, бути посланим в результаті цього тактичного успіху так, що почув весь світ і стати посміховиськом всього світу, потрапити за цей фантастичний подвиг - єдину перемогу на рахунку багатомільярдного аналогвонетного флагмана флоту, ви тільки вдумайтеся! - на марку Пошти іншої держави, і бути потопленим країною, у якій, бл..дь, навіть немає свого флоту!

Востаннє флагман цілого російського флоту топили сто років тому. У битві з Японією, потужною морською державою. Під Цусімою.

Фантастична країна. Просто фантастична.

У когось ще є сумніви, що Україна переможе?

Що, де там аналоговнетний Кузя?

Марка погашена (с).

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти