Час починати безжальний антикорупційний "терор"

6 серпня 2023, 09:47
1071
Суди повинні почати штампувати вироки за реально вчинені та доведені злочини.
коррупция
Справедливість має прийти в діяльність державних відомств / Коллаж: Главред

Під час війни кожний робить вибір, що для нього головне - держава чи особиста шкура.

Вибір на користь держави - ознака природнього та органічного звʼязку з нею, визнання її легітимного примату як обʼєктивної реальності.

Це швидко розуміють пасіонарії і дуже туго доходить до звиклого до споживання плебса.

відео дня

Але є одне "але". Якщо держава сприймається як приватна "кормушка" олігархату, апарат чиновницького свавілля та примусу, нечесного перерозподілу ресурсів, корупційна піраміда, то ви ніколи не змусите захищати її тих, хто звик через поведінку осіб, уповноважених представляти державу, втрачати.

Ну, крім, звісно, медійно-пропагандистських механізмів, які на певний час здатні тримати маніпулятивну рамку.

Зараз владі потрібно розгорнути безжальний антикорупційний "терор" та почати змінювати інституційний дизайн країни. Суди повинні почати штампувати вироки за реально вчинені та доведені злочини.

Справедливість має прийти в діяльність державних відомств і робити це слід безцеремонно та швидко. Воєнний час дозволяє цей процес запустити без біснування незадоволених.

Заради тих, хто зараз на полі бою! Заради героїв, які на передовій! Заради тих, хто стереже спокій українських міст і сіл!

Хто такий Олег Постернак

Постернак Олег Олександрович (народився 19 вересня 1983 р., с. Залужжя, Теплицький район, Вінницька область) — політтехнолог, політичний консультант, член Асоціації професійних політичних консультантів України, кандидат історичних наук. Провів 16 виборчих кампаній в якості керівника кампанії кандидатів в народні депутати в мажоритарних округах, кандидатів на міські голови, кандидатів у депутати обласних та районних рад.
Автор блогів і публіцистичних матеріалів з виборчого права, політичних технологій, електоральної психології у багатьох українських виданнях.
Коментує політичну ситуацію на українських інформаційних телеканалах, пише Вікіпедія.

Джерело

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти