Пора повернути Москві історичну назву - Кучково!

12 червня 2023, 20:49
Москва первое время носила второе название Кучко́во (по владениям суздальского боярина Кучки).
Пора повернути Москві історичну назву - Кучково!
Смішний ворог - наполовину знищений ворог / michalzak.net

Росіяни клюнули на наживку і включилися в гру в перейменування міст. Їх страшенно заділа ідея перейменування Росії в Московію, але реагувати на нас, вони вважали нижче свого достоїнства.

А от ідея поляків перейменувати Калінінград в Кролевець їх вивела з себе і росіяни вирішили "повернути" польським містам німецькі назви: Данціг, Бреслау і т.д.

Хто такий Вадим Денисенко?

Денисенко Вадим Ігорович (нар. 7 квітня 1974, Київ) — виконавчий директор Українського інституту майбутнього, журналіст, бізнесмен, народний депутат України VIII скликання, повідомляє Uifuture.org.

відео дня

Якщо росіян від цього так пучить, ми маємо продовжити їхню ж традицію "не дадим переписать историю" і, вважаю, що Москві треба повернути історичну назву "Кучково". Наведу цитату з мудрої статті: "Москва первое время носила второе название Кучко́во (по владениям суздальского боярина Кучки). В новгородской берестяной грамоте второй половины XII века Москва упомянута как Кучко́в[77]. В ходе событий междоусобной войны 1174—1176 годов, осенью 1176 года Москва и окрестные сёла были сожжены во время нападения рязанского князя Глеба Ростиславича, но вскоре город был восстановлен".

Насправді, парламент має хоча б зареєструвати такий законопроект, адже для інформаційно - психологічної війни немає нічого кращого ніж дискусія про Кучково на фоні контрнаступу.

Смішний ворог - наполовину знищений ворог.

Джерело

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти