Поразка на Донбасі стане для Росії остаточним крахом у знищенні України

9 квітня 2022, 11:17
Навіть якщо уявити, що наша оборона на Донбасі буде прорвана, то Україна все одно не капітулює. Але у РФ справи будуть кепські.
військові, ВСУ, війна
Після поразки під Києвом, Харковом, Черніговом ра**истам необхідний військовий успіх / Фото Reuters

Після поразки під Києвом, Харковом, Сумами, Черніговом ра**истам необхідний військовий успіх. Причому, успіх переконливий, про який можна буде дзвеніти по ТБ все життя. А інакше різко з'ясується, що"цар-то не нестоящий".

Знову ж таки, ра**истів підхльостує їх дурнуватий символізм: наближається "День Перемоги" росіян над своїми вчителями — німецькими фашистами. Поруч ДР Леніна, якого теж треба перемагати, так як бункерний фюрер вважає його творцем України. Загалом, зійшлися і календар победобесия, і гороскопні зірки, і щурячі хвости, такі необхідні для окультних ритуалів.

Росія має намір стягнути для участі в битві за Донбас (цифри, зрозуміло орієнтовні):

відео дня
  • до 150 тисяч військовослужбовців, в тому числі, свіже гарматне м'ясо з Далекого Сходу, ніде раніше не воювало;
  • близько 800 танків, понад 1800 іншої бронетехніки;
  • близько 150 літаків і стільки ж вертольотів;
  • більше 200 установок залпового вогню різних модифікацій;
  • у розпорядженні РФ не менше 150 тактичних ракет різних типів.

Збройні сили Білорусі можуть вступити в бій тільки за умови, якщо чаша терезів буде явно схилятися в бік ра**истів.

Україна здатна виставити порівнянне число воїнів, в основному, це досвідчені обстріляні бійці. Наше відставання в авіації і бронетехніці компенсується технічною перевагою в Польовій ППО і протитанкових засобах.

Битва має бути дійсно масштабна, саме це мав на увазі наш глава МЗС Кулеба, кажучи, що бій буде схожим з битвами Другої світової війни. Відповідно, рекомендації мирним жителям по можливості покинути поля майбутнього бою абсолютно доречні.

При зразковій рівності сил вирішальний вплив на результат мають морально-вольовий дух військовослужбовців і оперативно-тактичну майстерність воєначальників. І тут є всі підстави говорити про нашу перевагу.

Українці борються на своїй землі за своє майбутнє. За нами військові успіхи першого етапу війни. З нами-провідні демократичні країни світу. Росіяни ж лізуть вперед на виконання маніакальної волі Путіна і під дурманом своєї оскаженілої пропаганди. Раціональна мета агресивної війни Кремлем так і не була озвучена.

читайте такожЗрівняти з землею Дніпро і повернутися для штурму Києва: який подальший план РосіїЯкщо навіть уявити, що наша оборона на Донбасі буде прорвана, то Україна все одно не капітулює, опір не припиниться. А для Росії поразка на Донбасі стане остаточним крахом у спробі знищити Україну.

Не здивуюся, якщо в разі поразки ра**истів з ймовірним відступом з територій ОРДЛО в Росії зміниться начальник Генштабу РФ - Герасимов чи то сам застрелиться, то йому допоможуть.

Тепер про тактичні побудови.

Командування армією ра**истів - це все та сама фюрерська вертикальна структура. Мінімум ініціативи, всі рішення приймаються в Москві (тому за Бучу та інші військові злочини треба судити саме військово-політичне керівництво РФ). В Україні основні рішення приймає командир на полі бою. І тут спрацьовує та сама унікальна самоорганізація українців, яка проявилася на майданах.

У сенсі планування війни Генштаб РФ не продемонстрував ніяких новацій. Там копіюють рішення фашистської Німеччини-бомбардування мирних міст з метою деморалізації, наступ колонами бронетехніки, спроби в лобову прорвати оборону, не рахуючись з втратами. Навіть горезвісний десант на Гостомель-це теж копіювання операції часів війни в Афганістані.

Наші воєначальники діють помітно гнучкіше. Вони продемонстрували явну майстерність в організації оборонних і позиційних боїв, зберігаючи бойовий потенціал ЗСУ. Це дозволяє розраховувати, що і в плануванні наступальних дій вони проявлять не менші грамотність і — що дуже важливо — креативність.

Все буде Україна!

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти