Порошенку дали шанс, і він ним чудово користується

17 січня 2022, 18:15
Порошенко - політичний медоїд, і спроба вивести його з себе і дочекатися істерики в стилі Саакашвілі - це дуже своєрідний шлях успіху. Цього не станеться
порошенко, суд
Порошенко під час судового засідання / УНІАН

Дорікати Порошенку в тому, що він відіграє комфортну для себе зараз роль бійця і жертви одночасно - дуже смішно. Він користується наданим шансом.

Завдяки криворукості виконавців з ДБР Порошенко з (за планом) веденого в цьому шоу перетворився на сценариста.

читайте такожЕлектронний браслет і застава на мільярд: Порошенку в суді пред'явили звинуваченняЯ розумію, що у нас в правоохоронних органах не дуже тримають інтелектуалів. Але в цьому сценарії найкращий спосіб себе поводити - це максимально ввічливо, коректно і формалістськи підходити до всіх процедур. Щоб процедурою заганяти все у вигідне слідству русло.

відео дня

Замість цього - слідчий ДБР, що виходить з таємної кімнати. Замість цього - безглузда затримка з паспортом. Навіщо це все? На кожному етапі це виглядає дуже двозначно.

Я не претендую на глибоке розуміння особистості Петра Олексійовича. Але з усього спостереження за його кар'єрою зрозумілі три речі - і три наслідки з них.

1. Він політичний медоїд, спроба вивести його з себе і дочекатися істерики в стилі Саакашвілі - це дуже своєрідний шлях успіху, цього не трапиться, і провокувати його аналогічним чином - помилка.

читайте такожУ Зеленського взяли в облогу Порошенка: повернення перетворив на "істерику" з криками2. Що екстремальніші умови, то Порошенко себе в них почуває комфортніше. І головне - в таких умовах його складно занурити в теплу ванну, в якій він зварився в 2016-2018 стараннями значної частини оточення.

Відповідно, найкраще, що можна було зробити з Порошенком-політиком для загибелі його рейтингу і політичного майбутнього - це забути про його існування. Залишити в спокої і дати консервуватися в його ЦА (цільова аудиторія, - ред.) і бульбашці. Так і треба було чинити в 2019, якщо мета - закінчити його політичну кар'єру. Але вже пізно, зроблено все рівно навпаки.

3. Порошенко може зіпсувати відносини з ким завгодно, але і домовитися він може з ким завгодно. І так, зрозуміло, для всіх ворогів нинішньої влади він стає все менш токсичним і все більш зрозумілим і перевіреним.

У бажанні прислужитися не можна настільки не розуміти, з ким ти маєш справу. Разюча некомпетентність.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти