Порошенко має опинитися поруч з Медведчуком

11 жовтня 2021, 07:46
Спільними мають бути не лише гешефти з голосуваннями, а й відповідальність.
Порошенко має опинитися поруч з Медведчуком
Порошенко має опинитися поруч з Медведчуком / УНИАН

Підступна влада "капітулянтів" продовжує заганяти Віктора Медведчука. CБУ оголосило йому нову підозру вже за дуже серйозними статтями: держзрада та сприяння тероризму.

Тепер, за логікою, Медведчук з-під домашнього арешту має переїхати до СІЗО і почати здавати всіх тих, про кого йдеться на аудіозаписах. Здавати йому не звикати, тож впорається.

Я думаю, жодна притомна людина не мала жодних сумнівів, що бізнес Медведчука міг безперешкодно функціонувати тільки за підтримки чинного на той момент президента Порошенка. Заради цього бізнесу відправили у відставку уряд, який йому заважав, зірвали міжнародні контракти з ПАР, зареєстрували "прокладки" бойовиків на підконтрольній території і потім закуповували у них вугілля за космічними цінами. Я вважаю, що це - злочинна змова, і що Порошенко має опинитися поруч з Медведчуком як спільник.

Спільними мають бути не лише гешефти з голосуваннями, а й відповідальність.

Насправді, в цих фактах немає аж такої новини: вони були відомі ще в 2015-2016 р.р., і про це публічно говорили депутати "Самопомочі", "Народного фронту" та інші політики.

АТОвці влаштовували блокади, за що їх глушили ментівськими кийками та кримінальними справами.

читайте такожПлівки Медведчука-Порошенка: чому запитань більше, ніж відповідейЦікаво, що зараз частина цих політиків опинилася у таборі Порошенка, а дехто з них навіть увійшов до його політичної сили. І для мене досі залишається загадкою, як вони пояснюють собі співпрацю їхнього лідера з Медведчуком, пробачають йому її, ще й примудряються розповідати про мораль. Так, політика - це мистецтво компромісу, але ж це не компроміс, а банальна зрада України.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти