Після вбивства Навального Путін влаштував нагородження

20 лютого 2024, 19:10оновлено 23 лютого, 08:32
Ось ніби сміються вони над нами, знущаються. Почерк свій хочуть показати.
Навальний, Путін
Навальний і Путін / Колаж Главред, фото: УНІАН, скріншот

Знущатися.

Вчора, відразу після вбивства Навального, Путін присвоїв звання генерал-полковника першому заступнику директора ФСВП Валерію Боярінєву.

Нагадаю, що незабаром після вбивства кадировцями Нємцова Путін нагородив Кадирова орденом "Пошани", а в день п'ятиріччя цього вбивства дав одному з його організаторів, члену Ради Федерації Сулейману Геремеєву медаль ордена "За заслуги перед Вітчизною".

відео дня

Нагороджуючи після політичних вбивств їх організаторів, Путін буквально розписується в тому, що він - замовник. Для чого? Все пояснює цитата з "Місце зустрічі змінити не можна" де бандити малювали чорну кішку на місці своїх злочинів):

- Навіщо це?

- Ну, для форса бандитського.

Ось ніби сміються вони над нами, знущаються. Почерк свій хочуть показати.

Ось саме, вбивця-садист знущається, глумиться над матерями, родичами і друзями убитих, над усім нами. Мовляв, ну я вбив, а що ви мені зробите? І адже дійсно, часом охоплює відчуття безсилля перед відвертим, цинічним злом, на яке поки немає управи.

Однак є в цьому публічному визнанні і позитивний момент. Тепер ми знаємо ім'я не тільки замовника (з Путіним і так все було зрозуміло), але і одного з організаторів вбивства. Це свіжоспечений генерал-полковник Валерій Бояриньов з ФСВП. Рано чи пізно дадуть відповідь всі.

Хто такий Ігор Ейдман

Ігор Віленович Ейдман (25 вересня 1968, Горький) — російський соціолог, один з найбільш публікованих дослідників путінізму як соціальної і політичної системи.

З 1995-го по 2002-й рік очолював піар-агенцію "Центр соціальних інновацій". Ігор Ейдман є автором антиолігархічної кампанії Бориса Нємцова.

З 2002-го по 2005-й рік Ігор Ейдман працював одночасно в центрі політконсалтингу "Ніколло М" і Всеросійському центрі вивчення громадської думки (він же ВЦВГД).

У 2010-му році виступив одним з підписантів опозиційного листа "Путін повинен піти".

У 2011-му році переїхав до Німеччини.
Ігор Ейдман в 2014-му році випустив книгу "Нова національна ідея Путіна". У 2016-му році була видана його книга "Система Путіна: Куди йде нова російська імперія?"
Ігор Ейдман - автор багатьох публікацій і статей, активно пише на своїх сторінках у соцмережах. У своїх матеріалах він детально розбирає сучасну російську політику, виступає проти війни в Україні, нещадно висміює Путіна, "духовні скрєпи" і "русский мир".

Джерело

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти