Останній шанс позбутися спадщини СРСР

12 березня 2023, 19:20
Завдяки хамській поведінці соратників Навального те, що він в ув'язненні, скоро перестане зупиняти тих, хто щадив репутацію ФБК.
Володимир Путін, Леонід Невзлін
Невзлін вважає, що у РФ останній шанс позбутися спадщини СРСР / Колаж kremlin.ru, wikipedia.org

Дивлюся на цю мерзенну метушню навколо ФБК, і хочу, щоб всі вже заткнулися. А то доведеться деяких ставити на місце. Ви, хлопці, відкрили ящик Пандори, але закрити його можна тільки спільними зусиллями, "консенсусом" сторін. Це стосується і ФБК, і їх критиків. Скелети є у всіх шафах.

1. Пропоную Олексію Навальному висловити свою позицію щодо цього скандалу, і якомога швидше. Завдяки хамській поведінці його соратників те, що він в ув'язненні, скоро перестане зупиняти тих, хто щадив репутацію ФБК і його самого через його реально жахливу ситуацію.

2. Ворог у вас, як і у мене, як і в України, як і у всього цивілізованого світу – один і той же: тоталітарні режими. Давайте зосередимо зусилля на боротьбі з одним агресором, постараємося не упустити, можливо, останній шанс на кілька поколінь РФ позбутися спадщини СРСР.

відео дня

3. Ви всі лузери в очах розумних людей, щоб ви не говорили на своє виправдання. Ви програли Росію нікчемності, і це призвело до того, що зараз через вас (нас) всіх гинуть українці. Люди, які просто хочуть нарешті досягти справжньої законної незалежності від вашого Мордора.

4. Сьогодні у вас є спільний ворог і спільна мета. Якщо вам і цього недостатньо, щоб закрити свої помийні роти, – ви нікчеми і мотлох історії. Визнаючи або не визнаючи свою провину в трагедії 21-го століття, ви, однак, зобов'язані, просто зобов'язані, по-перше, допомагати Україні перемогти. Не словами, а справами.

По-друге, боротися не одне з одним, а з путінським мафіозним режимом. "Листи щастя" для Фрідмана і його "Авенів" вже показали всьому світу масштаб російської корупції, аморальності і дурості навіть серед опозиційних політиків, журналістів, експертів та інших представників "російської інтелігенції". Давайте спробуємо показати світу, що не всі росіяни себе знайшли на радянському смітнику, що є і пристойні люди. Раптом вийде?

5. Припиніть своєю поведінкою допомагати російській владі деполітизувати і демотивувати молодь. Багато з них залишилися в РФ, багато хто виїхав. Вони кращі, розумніші, освіченіші, чистіші та цивілізованіші за вас. Майбутнє належить їм, а не вам. І якщо у Росії воно є, то в них.

Джерело

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти