Останній шанс Путіна

6 січня 2023, 19:20оновлено 12 січня 2023, 19:29
Путін абсолютно неадекватний і не розуміє, що російський військовий корабель стрімко йде на... рифи.
Путина
Потопаючий російський диктатор відкинув простягнуту руку допомоги, вважає Ейдман / kremlin.ru

Пропозиції Ердогана щодо оголошення одностороннього (з російського боку) перемир'я - можливо, остання спроба врятувати Путіна.

Ердоган не хоче залишатися на самоті на околиці Європи в якості головного всеєвропейського алергену, ворога демократії і порушника прав людини.

Путінський режим йому необхідний як громовідвід, що відвертає на себе негативну увагу і дозволяє виторговувати поступки у Заходу, одночасно заробляючи на ексклюзивному співробітництві з Росією.

відео дня

Тому Ердоган, напевно, з жахом спостерігає військово-політичне самогубство Кремля і намагається кинути йому рятувальний круг.

Якби Путін оголосив таке одностороннє перемир'я, Ердоган міг би домогтися тиску західних країн на Україну, щоб вона теж до нього приєдналася. Таким чином Туреччина спробувала б призупинити українську реконкісту і крах путінського режиму.

Однак Путін абсолютно неадекватний і не розуміє, що російський військовий корабель стрімко йде на... рифи. Тому потопаючий російський диктатор відкинув простягнуту руку допомоги свого турецького колеги. Ну і чудненько.

Апдейт. Замість радикальної пропозиції Ердогана про одностороннє припинення вогню Путін підтримав різдвяне перемир'я на добу від Гундяєва, яке нічого йому не дасть і ні на що не вплине.

Джерело

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти