Поставки зброї в Україну: схему вибудувано

21 січня 2022, 19:33
Якщо будуть нові поставки з Британії, і Німеччину знову облітатимуть – це буде відверте приниження для Берліна.
ПТРК NLAW
ПТРК NLAW / defence-ua.com

Щодо поставок зброї. Відключіться від білого шуму, яким відволікають нашу увагу, і подивіться на картину в цілому. Через повітряний простір яких країн летіли британські літаки? А тепер згадайте, куди їздив і з ким зустрічався Резніков, крім Вашингтона? У грудні він літав до Швеції - щоб підписати угоду про співпрацю у сфері оборони. А буквально через день приймав у Києві Міністра оборони Данії. З британським міністром оборони він постійно на зв'язку. З поляками все і так ясно. Тобто наші в грудні домовилися, а рівно через місяць обкатали маршрут повітряного мосту в обхід Німеччини. І отримали з Британії зброю, на передачу якої потрібен був дозвіл Швеції. Швидше за все, німці не брешуть, що вони не забороняли британцям летіти через свою територію. Їм і росіянам спеціально показали, що рішення є, і вони нічого з цим не зроблять. І що цим маршрутом дуже швидко перекинуть все необхідне. Якщо будуть нові поставки з Британії, і Німеччину знову облітатимуть – це відверте приниження для Берліна.

читайте такожВиводить з ладу танк одним пострілом: Британія відправила Україні 2000 одиниць озброєння-Sky NewsТепер далі. Заяви про те, що прибалти отримали дозвіл передавати нам американську зброю – це легалізація ще одного маршруту. Скільки там тієї американської зброї може бути у прибалтів? Не має значення. Канал вже легалізований, міністр оборони Латвії в той же день заявив, що Рига буде передавати зброю. Литовці заявили раніше. Передадуть стільки, скільки виділять США. Наше Міноборони вчора о 21.00 викотило новину, що не коментуватиме неофіційні повідомлення з приводу поставок. З чого раптом о 9 вечора? Думаю, Рєзніков спеціально відбудувався. Тому що наші щось чекають в найближчі дні і подають сигнал, що з нашого боку витоків не буде. Сигнал туди, де не 9 вечора, а в розпалі робочий день.

І останній штрих. Де Зеленський? Він у Польщі. Через яку пролягають всі маршрути поставок. Зауважте, і Зеленському, і полякам наплювати, що в Польщі до цього пустував Порошенко. Тому що є реальні інтереси. Вибудувана схема. Як вона працюватиме, скоро побачимо.

відео дня
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти