Позитивний сигнал від американського істеблішменту

5 квітня 2023, 19:20
Якийсь комплекс провини у американців є. Тим більш, що ядерною зброєю не обмежувались, а системно працювали над роззброєнням України.
Клинтон
Клинтон жалкує, що змусив Україну віддати ядерну зброю / Униан

Виправдання експрезидента США Білла Клінтона щодо того, що він жалкує, що змусив Україну віддати ядерну зброю, вважаю позитивним сигналом від американського істеблішменту.

Якийсь комплекс провини там є. Тим більш, що ядерною зброєю не обмежувались, а системно працювали над роззброєнням України і по інших напрямках (ракети, бомбардувальники тощо).

Цим слід користуватись у власних інтересах. Але відновлення ядерного статусу - це утопія, звичайно. Той потяг пішов назавжди.

відео дня

Але що можна просити:

1. НАТО або прямі гарантії безпеки.

2. Спеціальні умови допомоги (а не кредиту), як у Ізраїля щодо переозброєння та трансферу військових технологій.

3. Списання боргів (як Польщі авансом списали у нинішніх цифрах біля 60 млрд дол. у 89 році. І це було політичне рішення) або їх відтермінування років на 50. Принаймні, щодо МВФ цілком реально. Ну, і допомогти у перемовинах з приватними тримачами боргу.

4. Реальне відкриття ринку ЄС та США на 10 років для товарів з доданою вартістю. Як це було зроблено для Південної Кореї, Японії, Німеччини після Другої Світової війни.

Джерело

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти