Православний халіфат зібрався на війну з Сатаною

27 жовтня 2022, 06:17
Не можна жити одночасно і в багатій країні і в тій країні, що бореться з Сатаною.
батюшка православний
У Росії зібралися боротися з Сатаною / glavcom.ua

"Якщо дама відмовилася від штучних засобів переривання вагітності, в найширшому сенсі, то дитинка у неї буде не одна. А значить, не так боляче і страшно буде з нею розлучатися", - каже піп з РПЦ про матерів, які всіма силами рятують своїх дітей від мобілізації.

А потім ці люди говорять про десатанізацію України і хочуть звільнити нас від тисячі сект.

Насправді в цій фразі більше, ніж Росія хотіла б сказати. Десятки років фундаменталісти всіх мастей, терористичні режими і просто терористи, які хочуть, але ще не стали режимами і не отримали владу над тисячами голодних людей, борються з Сатаною. Сатана. І Сатана цей - США. А насправді колективний Захід. Колективний цивілізований світ. Світ прогресу і технологій, світ високого рівня життя і якісної освіти.

відео дня

І ось зараз до них приєдналася і Росія. Поки що сором'язливо. Поки ще не віддаючи собі звіт в тому, що православний халіфат вже запущений.

І коли вони кажуть, що в Україні вони воюють з НАТО, то частково мають рацію. Так, НАТО на війну не прийшов. Але вони ведуть війну з цінностями НАТО. Повністю уподібнюючись тим самим фундаменталістам з Ірану або Хамасу, яких завжди підтримували, а тепер раптом змушені просити дрони і турбіни у Тегерана.

І коли ви воюєте за ті ж цінності, що і терористи, коли ви воюєте так, як це роблять терористи, то будьте готові, що будете жити, так, як живуть в країнах, під їх управлінням. І будьте готові боротися з Сатаною. Можна жити в багатій країні. Можна жити в країні, яка бореться з Сатаною і прислужниками його з третього гендеру. Але не можна жити одночасно і в багатій країні і в тій країні, що бореться з Сатаною.

У чому краса боротьби з Сатаною? Це вічна боротьба. Його не можна перемогти. Але можна переконувати своїх громадян, що ви ще не програли.

Джерело

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти