За якої умови Захід без розмов дасть багато грошей і зброї Україні

14 грудня 2023, 08:10
Такий сценарій для багатьох на Заході здається страшнішим за перемогу Путіна.
За якої умови Захід без розмов дасть багато грошей і зброї Україні
Україна / Колаж: Главред, фото: УНІАН, 53 окрема механізована бригада

Щоб Захід без розмов дав Україні багато грошей і зброї для перемоги, а не тільки для складної оборони, потрібно надати США і Європі ясну, реалістичну і адекватну картину того, що повинно бути в Росії після перемоги України.

Того, як там все має бути організовано після війни.

Можна, звичайно, сказати: "Та ну його (нецензурне - ред.). Нам плювати, нехай там все горить вогнем, нехай там все проти всіх воюють!". Теж зрозуміла позиція.

відео дня

Однак поки немає ніяких тем, влаштовують Захід пропозицій на цю тему, європейці та американці будуть діяти дуже (навіть надмірно) обережно, щоб Росія випадково не програла і не розвалилася на озброєні атомною зброєю князівства і халіфати.

Такий сценарій для багатьох на Заході здається страшнішим за перемогу Путіна. Подобається нам це чи ні, — це реальність. Вони такого дійсно дуже бояться. Цю їх заклопотаність потрібно прибрати.

Відповідно, потрібен якийсь аналог Ялтинської конференції, де союзники заздалегідь вирішували долю післявоєнної Німеччини, хоча Гітлер на той момент все ще командував Рейхом.

Хто такий Іван Яковина

Народився в Москві, в районі Сокільники, жив там до трьох років. Має українське коріння, предки походять із міста Самбір на Львівщині. З батьками часто переїжджав із міста в місто, проживав у Підмосков'ї, Кишиневі, Санкт-Петербурзі. Навчався в 11 школах.

Закінчив Московський лінгвістичний університет, за спеціальністю — арабіст.

З 2010 року — працював у Києві, писав для сайту "Лента.ру". Після рейдерського захоплення видання у 2014 переїхав до України.

Працює журналістом і політичним оглядачем журналу "Новое время" (Київ), пише Вікіпедія.

Джерело

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти