Пригожин фактично анонсував новий переворот

21 липня 2023, 06:20
Первісні дикуни сидять в білоруській засідці і чекають, коли старий млявий пухкий мамонт російської влади потрапить в пастку.
Пригожин, Путін
Пригожин фактично анонсував новий переворот, переконаний Ейдман / Колаж Главред, фото скріншот

Мало хто помітив, що Пригожин та Уткін фактично анонсували новий переворот, який вони збираються влаштувати, коли "дочекаються моменту".

Первісні дикуни сидять в білоруській засідці і чекають, коли старий млявий пухкий мамонт російської влади потрапить в пастку.

Чекають вони, швидше за все, великої поразки російської армії в Україні, яка призведе до остаточної дискредитації керівництва Міністерства оборони і розколу силовиків. У цій ситуації Пригожин знову може спливти на поверхню і стати мотором нового змови.

відео дня

З транскрипту відеозапису нового шабашу на пригожинській базі:

Пригожин: "Зараз те, що відбувається на фронті, це ганьба, в якій нам не потрібно брати участь. І дочекатися того моменту, коли ми зможемо проявити себе по повній програмі. Тому ухвалено рішення, що ми будемо перебувати тут, в Білорусі, якийсь час".

Утікін (Вагнер): "Це не кінець, це лише початок найбільшої роботи у світі, яка буде проведена дуже скоро".

Вагнерівець: "Ми поїдемо ще цих пі...ів гасити?". Пригожин: "Обов'язково, хлопці!".

Джерело

Хто такий Ігор Ейдман

Ігор Віленович Ейдман (25 вересня 1968, Горький) — російський соціолог, один з найбільш публікованих дослідників путінізму як соціальної і політичної системи.

З 1995-го по 2002-й рік очолював піар-агенцію "Центр соціальних інновацій". Ігор Ейдман є автором антиолігархічної кампанії Бориса Нємцова.

З 2002-го по 2005-й рік Ігор Ейдман працював одночасно в центрі політконсалтингу "Ніколло М" і Всеросійському центрі вивчення громадської думки (він же ВЦВГД).

У 2010-му році виступив одним з підписантів опозиційного листа "Путін повинен піти".

У 2011-му році переїхав до Німеччини.
Ігор Ейдман в 2014-му році випустив книгу "Нова національна ідея Путіна". У 2016-му році була видана його книга "Система Путіна: Куди йде нова російська імперія?"
Ігор Ейдман - автор багатьох публікацій і статей, активно пише на своїх сторінках у соцмережах. У своїх матеріалах він детально розбирає сучасну російську політику, виступає проти війни в Україні, нещадно висміює Путіна, "духовні скрєпи" і "русский мир".

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти