Пригожин насправді не зрадив Путіна

30 серпня 2023, 09:20
Фактично, подальша доля Пригожина після його "Маршу справедливості" залежала від того, яку лінію обере Путін разом з Ковальчуками і Ротенбергами.
Володимир Путін, Євген Пригожин
Пригожин оголив слабкість Путіна / Колаж: Главред, скріншоти

Пригожина поховали нишком, на напівзакритому кладовищі в Пітері, без почестей, офіційних промов і гостей. Навіть мертвого, вони - Путін, Шойгу, Герасимов та інші – його бояться.

Пригожин насправді не зрадив Путіна. Він демонстрував слабкість Шойгу і Герасимова і вимагав їх відставки. У цьому сенсі він перейшов деяку межу, показавши слабкість і самого Путіна. Той виявився сильний тільки в оточенні братів Ротенбергів і Ковальчуків. Фактично, подальша доля Пригожина після його "Маршу справедливості" залежала від того, яку лінію обере Путін разом з цими Ковальчуками і Ротенбергами. Оскільки Пригожин оголив слабкість Путіна, яка не уявна, а справжнісінька, Ковальчуки і Ротенберги продавили його знищення, щоб явити силу народу і світу.

відео дня

У них був другий варіант. Разом з Пригожиним відставити Путіна і поставити когось осудного на це місце. Можливо, навіть не змінюючи конфігурації, не позбавляючи Путіна формально влади і не усуваючи його фізично. І потім закінчити війну. Я вважав, що Пригожину нічого не загрожує, так як ситуація вирішиться якраз на користь зміни Путіна. Або, у всякому разі, його відсунуть від прийняття рішень разом з Шойгу і Герасимовим. Але грабіжницька ідеологія Ковальчуків і Ротенбергів взяла верх. Знову перемогла лінія війни і саме тому Пригожин був знищений. Тому що він був за її припинення, в раціональній для Росії формі, але припинення.

І, поки Юрій Ковальчук і Аркадій Ротенберг будуть керувати цією гарматою Володимира Путіна, а тихий і чарівний злодюжка Абрамович їх прикривати, війна і розграбування Росії ніколи не закінчаться. І, з цього боку, як не стався до Пригожина, він був надією на те, що безумство зупиниться і вбивство українців і росіян, які були йому дорожчі, припиниться. Але партія війни перемогла. Тепер попереду - поразка Росії і повне її зникнення з політичної шахівниці як гравця. А цих людей чекає, думаю, вже не трибунал, а фізичне знищення. Тому що всім тепер зрозуміло, хто править Росією.

Хто такий Леонід Невзлін

Леонід Невзлін - російсько-ізраїльський підприємець і громадський діяч, один з колишніх керівників нафтової компанії "ЮКОС". Російським судом заочно засуджений до довічного ув'язнення. Після повномасштабного вторгнення підтримав Україну і виступає з критикою режиму Путіна, пише Вікіпедія.

Джерело

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти