Пригожин поспішає до кінця весни закопати всіх зеків у землю

21 лютого 2023, 06:20
Відповідальність за масовий забій своїх озброєних рабів Пригожин намагається перекласти на Міністерство оборони РФ.
Пригожин
Пригожин поспішає до кінця весни закопати всіх зеків у землю, каже Ейдман / скріншот YouTube

Пригожинська різанина бензопилою.

Пригожин і Міністерство оборони останнім часом спільними зусиллями утилізують зеків-найманців, щоб не відпускати їх на свободу.

Я писав тут кілька місяців тому, що незабаром почнеться пригожинська різанина зеків. Річ у тім, що більшість з них набрано в ПВК в минулому вересні-листопаді терміном на пів року. Таким чином у березні-травні треба було їх відпускати на свободу, що, звичайно, робити ніхто не збирався. Кримінальники, які скуштували крові, на волі небезпечні для будь-якої влади.

відео дня

Тому зеків довелося терміново утилізувати. Для показухи відпустили за хабарі кілька десятків людей і ще якусь кількість інвалідів. Плюс деякі стали професійними вбивцями, карателями, інструкторами. А інших треба було терміново покласти в землю. Що Пригожин і робить, відправляючи їх натовпами в смертельні штурмові атаки.

Відповідальність за масовий забій своїх озброєних рабів він намагається перекласти на Міністерство оборони (МО).

Звідси показна істерика Пригожина з приводу того, що МО не дає снарядів, чому масового гинуть його люди, що включає демонстрацію гір трупів найманців в моргах.

Звичайно, конфлікт Пригожина і МО реальний. Він відбивається і на забезпеченні ПВК боєприпасами. Однак у Пригожина і генералів є спільні цілі. І Кремль, і МО, І Пригожин прагнуть до кінця весни закопати майже всіх набраних восени зеків в землю.

Пригожин, щоб не відповідати за цю підставу перед злочинним світом, намагається перевести стрілки на МО. Він використовує свій конфлікт з "лампасами" для того, щоб спихнути на них відповідальність за свідоме винищення зеків.

Джерело

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти