Пригожин отримав свою особисту Чорнобаївку

15 січня 2023, 08:23
Соледар навіть перевиконав поставлені перед ним завдання. Такої різнорівневої анігіляції ворога я давно не спостерігав.
Євген Пригожин
Пригожин отримав свою особисту Чорнобаївку, вважає Коваленко / скрін

Фактор Соледара ... Комплекс Соледара? Нівелювання Соледаром?

Придумуючи заголовок до цього посту, я все ніяк не міг вибрати відповідний, адже кожен з них досить точно характеризує те, що сталося в Соледарі.

Невелике містечко стало плацдармом, на якому:

відео дня

- Був знищений колосальний передовий ресурс ПВК "Вагнер";

- Пригожин позбувся лояльності керівництва, не довівши нічого, а лише продемонструвавши свою марність;

- Кирзачі повернули управління бойовими діями на Бахмутському плацдармі, де до того була беззастережна монополія Пригожина;

- Конфлікт між мо рф і півнячим генералом Пригожиним виходить на новий рівень.

Таким чином, невелике містечко не тільки перемолов основний ресурс півнячої армії, а й вибив з обойми самого Пригожина. В результаті, бачачи в Соледарі можливість показати свою ефективність, Пригожин показав лише повну профнепридатність і нікчемність.

Північно-західна локація Соледара як і раніше знаходиться під ЗСУ, а саме містечко в тій частині, де присутні окупанти, перетворюється на місце їх планомірної утилізації артилерією, завдяки перевазі українських позицій. Особливо східна і південно-східна локації.

Тобто, крім усього іншого, Пригожин отримав не тільки місце для садомазо, фізичного і морального, а й свою особисту Чорнобаївку, де продовжують перемелювати ресурс окупантів. І я не виключаю, що Соледар може очікувати доля Пісок, які зараз більше сіра зона, ніж чиясь позиція. Просто окупанти цього ще не зрозуміли.

9 січня я написав - Соледар, виконував, виконує і буде виконувати свої функції, як будь-яке інше село, населений пункт або місто в зоні бойових дій. Причому виконував, виконує і буде виконувати на межі можливостей.

Сьогодні я скажу - за своїм ефектом Соледар навіть перевиконав поставлені перед ним завдання. Такої різнорівневої анігіляції ворога, фізичної і політичної, моральної та інформаційної, я давно не спостерігав. Але, спостерігаємо за подіями далі - це ще не кінець.

Фактор Соледара.

Джерело

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти