Прилітатиме окупантам найближчим часом досить інтенсивно

5 листопада 2022, 08:20
Черговий пакет допомоги США допоможи українській армії інтенсивно насипати окупантам.
ВСУ, війна, українські військові
Прилітатиме окупантам найближчим часом досить інтенсивно, вважає Коваленко / 10-та гірничо-штурмова бригада

Про черговий пакет допомоги США скажу так - not bad!

45 танків Т-72-непогано. Цілком може закрити потребу одного з напрямків і значно прискорити там події. Який саме напрямок і на коли можна очікувати це прискорення - не скажу. Але, повірте, це жоден з тих плацдармів, за якими ви зараз дуже пильно спостерігаєте.

250 од. БТР M1117 - дуже непогано!

відео дня

M1117 - це бронетранспортер, який був прийнятий на озброєння армії США в 2009 році і досі успішно застосовується.

Його вогневої потенціал це 40-мм гранатомет Mk 19 калібру .50 M2HB, а так само кулемет m240h.

M1117 використовує вдосконалений модульний розширюваний пакет броні від IBD Deisenroth Engineering, що складається з аплікації з керамічного композиту зовні і протиосколкового вкладиша всередині.

Броня M1117 захищає від вогню стрілецької зброї, мін і саморобних вибухових пристроїв (СВУ), ефективно відбиває попадання РПГ і розподіляє по корпусу вибухову силу. В Іраку і Афганістані M1117 підтвердили свою високу виживаність.

Власне, відмінна броня для маневрових штурмових груп, що здійснюють стрімкий контрнаступ і захоплення позицій противника при високому осколковому впливі засобів ураження ворога.

40 бронекатерів - непогано, але більше нічого сказати не можу. Точно невідомо, що саме за катери будуть передані і в якій зоні вони будуть використовуватися. Явно не в морській зоні, а отже Дніпро і закрути. Важливо, потрібно, в середньостроковій перспективі стане в пригоді.

1100 боєприпасів Phoenix Ghost - дуже непогано.

Це БПЛА-камікадзе, який США стали передавати Україні в квітні, дозволяє ефективно вражати легкоброньовані цілі в будь-який час доби.

Вельми примітно те, що 1100 Phoenix Ghost - це більше, ніж загальна кількість поставлених ЗСУ даних БПЛА за весь час війни. Тобто, прилітати окупантам буде найближчим часом вельми і вельми інтенсивно.

Що тут скажеш - номенклатура пакета радує. Принаймні, його відкрита частина. Що у закритій - одному Залужному відомо! Але в цілому, по цій техніці вже можна зробити досить однозначні висновки. Чи не так?
Джерело

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти