Прийміть жорстоку правду війни, істерички

5 серпня 2022, 09:11
Правильне рішення - не рішення для заспокоєння істеричок, а жорстока правда війни.
ВСУ
Українцям слід прикрутити фонтан дешевого оптимізму / Фото УНІАН

Про панікерів.

Панікери - це не ті, хто говорить правду, а ті, у кого від цієї правди істерика.

Істерички істерично закликають не сіяти паніку, не лякати їх постами про військову катастрофу і загибель армії...

відео дня

Вгамуйтеся. Катастрофи ще немає, і армія не загинула. Стояти на краю катастрофи можна довго, можна навіть глянути вниз, але головне вчасно схаменутися і прийняти правильне рішення, поки безодня не затягнула назавжди.

Правильне рішення - прикрутити фонтан дешевого оптимізму, і замість слізної петиції про дозвіл виїзду чоловіків за кордон підписати петицію про загальну мобілізацію.

Правильне рішення - зробити ставку на талановитих, авторитетних воєначальників, а не на зручних, непомітних і послужливих.

Правильне рішення - перевести економіку на військові рейки, мобілізувати всі наукові, технічні, виробничі ресурси на ремонт військової техніки і випуск військової продукції.

Правильне рішення - це не "політичне рішення" по утриманню територій, а військове завдання по розгрому армії ворога. Тому що коли бандит з автоматом, а ви - з пістолетом, то скільки б ви не огризалися, це все одно погано скінчиться, якщо не бути хитрим, а тупо сидіти в обороні.

Правильне рішення - не рішення для заспокоєння істеричок, а жорстока правда війни. Тому що тільки знаючи правду можна зробити вірні кроки в потрібному напрямку і відійти від безодні.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти