Про можливий теракт на Запорізькій АЕС: чи натисне Путін червону кнопку

22 червня 2023, 15:38
Найближчі місяці світ буде ходити по лезу бритви. А у нас, як я писав і раніше, будуть нервові гойдалки.
Про можливий теракт на Запорізькій АЕС: чи натисне Путін червону кнопку
Денисенко пояснив, чи може Путін влаштувати теракт на Запорізькій АЕС / фото: скриншот из видео

1. В своїй книзі "Як зруйнувати русскій мір", я окремо писав про психологію Путіна і про один з найголовніших його комплексів. Це комплекс Карибської кризи. Він щиро вірить: якби Хрущов тоді не злякався, історія пішла б інакше і союз переміг би Штати. Так от, якщо коротко, мрія його життя - перемогти в карибській кризі-2.

2. При цьому, я завжди говорив: він по натурі боягуз. І ніколи не наважиться натиснути червону кнопку. По-тихому, підленько підірвати ГЕС - так. А от відкрито, пустити ракету, це не про нього.

3. Ми маємо розуміти: найближчі місяці росіяни будуть активно блефувати і лякати світ. Наша ж зброя - інформаційно-дипломатична війна і , з цієї точки зору, дуже важливою є сьогоднішня заява Зеленського.

відео дня

Хто такий Вадим Денисенко?

Денисенко Вадим Ігорович (нар. 7 квітня 1974, Київ) - виконавчий директор Українського інституту майбутнього, журналіст, бізнесмен, народний депутат України VIII скликання. У 1997 закінчив Київський університет імені Т.Шевченка, спеціалізація "українська мова і література", в 1998 – закінчив факультет гуманітарних наук Києво-Могилянської академії.
Доктор історичних наук (дисертація про створення авторитарного режиму Віктора Януковича, співзасновник Еспресо TV, співавтор книжки про наріжні закони функціонування політики "Політики не брешуть"), пише Вікіпедія.

4. На жаль, історія з ГЕС, не набула потрібного розголосу і Путіна напряму не звинуватив майже ніхто. Це дає можливість Путіну знову вважати, що він у грі може піднімати ставки.

Одним словом, найближчі місяці світ буде ходити по лезу бритви. А у нас, як я писав і раніше, будуть нервові гойдалки, які будуть посилюватися російськими інформаційними провокаціями.

Джерело

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти