Прогнози на 2024: в нас з’являться далекобійні ракети і аналоги шахедів

1 січня 2024, 19:16
Це будуть наші, українські дрони на західній та китайській елементній базі, розроблені та вироблені в Україні.
Прогнози на 2024: в нас з’являться далекобійні ракети і аналоги шахедів
Озброєння ЗСУ цьогоріч може покращитися / колаж: Главред, фото: Командування Об'єднаних Сил ЗСУ, скріншот: відео

Мої прогнози на 2024

1. Нарешті з’являться далекобійні ракети у більш-менш помітних кількостях, якими ми зможемо вражати цілі на глибині багато сотень кілометрів. Росіянам треба буде думати над тим, як переставити свою ППО, щоб від нас захиститися.

2. Вироблятимуть аналоги Шахедів та Ланцетів у співставній з росіянами кількості. Це будуть наші, українські дрони на західній та китайській елементній базі, розроблені та вироблені в Україні – а відтак, вільні від будь-яких обмежень бити по різним усюдам неісходимої. Більше того, їх регулярно закуповуватиме держава(!).

відео дня

3. У 2024 Україна покаже нову якість роботи протикорабельними ракетами. Становище чорноморського угрупування кораблів РФ стане ще жалюгіднішим. Він буде шукати собі сховок і не знаходитиме.

4. У нас буде більше сильних артилерійських систем – так, що вузьким місцем буде радше наявність снарядів (і, можливо, вправних розрахунків).

5. У нас стане значно більше авіації, котра відповідатиме сучасним стандартам. Ф16, а може і ще щось.

6. Нарешті, у 2024 досить імовірне покращення із фронтовою ППО.

Хто такий Ігор Луценко?

Ігор Луценко (нар. 10 листопада 1978, Київ) - військовослужбовець ЗСУ, редактор і журналіст інтернет-видань, громадський діяч руху за збереження історичної забудови міста Києва, економіст за освітою. Активіст Євромайдану. Разом з Юрієм Вербицьким був викрадений невідомими з київської лікарні під час Революції гідності 21 січня 2014. Народний депутат 8-го скликання, обраний за списком партії "Батьківщина" (третій номер у партійному списку). Учасник російсько-української війни, нагороджений орденом "За мужність" III ступеня.

Джерело

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти