Програма нового терміну Путіна - глобальна катастрофа

18 березня 2024, 06:10
Його оточення має розуміти, що шеф збожеволів і веде справу до катастрофи, в якій згорять їхні життя, діти, капітали.
Володимир Путін
Володимир Путін / Скриншот YouTube

З новин: "Згідно з аналізом спецслужб Німеччини, Росія готується до масштабного конфлікту із Заходом, на що вказує реорганізація російської армії, пересування військ і розміщення ракет на заході країни, а також нарощування російського виробництва озброєнь.

Уже не можна виключати, що "Росія нападе принаймні на частину території НАТО "з 2026 року", наприклад у країнах Балтії або Фінляндії, цитує звіт Business Insider".

6 років тому, коли готувалося чергове висунення Путіна, я написав, що програма нового його президентського терміну - це велика війна. Усе виявилося саме так. Він цю програму буквально виконав.

відео дня

Програма його чергового президентського терміну, який має розпочатися після "виборів" - глобальна катастрофа. Путін реально готується до війни із Заходом. Якщо його фізично не усунуть у найближчому майбутньому, він і цю програму реалізує.

Однак шанс є. Його оточення має розуміти, що шеф збожеволів і веде справу до катастрофи, в якій згорять їхні життя, діти, капітали. Не для того вони так натхненно крали, забезпечуючи своїх нащадків на багато поколінь уперед, щоб усе перетворилося на порох протягом кількох хвилин. Усунення Путіна для них - єдиний шанс на порятунок.

Хто такий Ігор Ейдман

Ігор Віленович Ейдман (25 вересня 1968, Горький) — російський соціолог, один з найбільш публікованих дослідників путінізму як соціальної і політичної системи.

З 1995-го по 2002-й рік очолював піар-агенцію "Центр соціальних інновацій". Ігор Ейдман є автором антиолігархічної кампанії Бориса Нємцова.

З 2002-го по 2005-й рік Ігор Ейдман працював одночасно в центрі політконсалтингу "Ніколло М" і Всеросійському центрі вивчення громадської думки (він же ВЦВГД).

У 2010-му році виступив одним з підписантів опозиційного листа "Путін повинен піти".

У 2011-му році переїхав до Німеччини.
Ігор Ейдман в 2014-му році випустив книгу "Нова національна ідея Путіна". У 2016-му році була видана його книга "Система Путіна: Куди йде нова російська імперія?"
Ігор Ейдман - автор багатьох публікацій і статей, активно пише на своїх сторінках у соцмережах. У своїх матеріалах він детально розбирає сучасну російську політику, виступає проти війни в Україні, нещадно висміює Путіна, "духовні скрєпи" і "русский мир".

Джерело

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти