Пропагандисти телеканалу "Росія-1" перевершили самі себе

21 липня 2022, 08:42
Жінка з Попасної, яка в останні роки жила в Москві, повертається в місто, щоб побачити маму, з якою після боїв зник зв'язок.
Сюжет пропаганди
Скріншот

Пропагандисти телеканалу "Росія-1" перевершили самі себе і зняли сюжет, який можна ставити в палату мір і ваг для ілюстрації людської підлості.

Жінка з Попасної, яка в останні роки жила в Москві, повертається в місто, щоб побачити маму, з якою після боїв зник зв'язок. У Попасну героїня їде разом зі знімальною групою.

читайте такожYouTube забанив "Телеграм" ще одного російського пропагандистаБудинок жінки звичайно ж розбомблений, тому що 90% Попасної знищено в процесі "звільнення". У розгромленій квартирі вона знаходить труп загиблої мами і починає кричати перед камерою "Мамочка мила, яка жорстока ця Америка, і фашисти нацистські, що ж ви зробили, суки, вбивці!"

відео дня

До тих пір, поки недоумкуватий Путін не оголосив "спецоперацію" і не зрівняв Попасну з землею, мама цієї жінки була жива і здорова. Ніякі "нацистські фашисти" їй не робили нічого поганого. Але відбувається неймовірне. Замість того, щоб проклинати справжніх вбивць, які прийшли і просто так знищили мирне місто, героїня проклинає "жорстоку Америку".

Російська пропаганда - це щось неймовірне. Здавалося б, вже давно пора звикнути, що дна немає. Але ж це вже і не дно, а якесь пекло з чортами. У людей в буквальному сенсі відбирають душу, підселяючи в них бісів і змушуючи бачити "захисників" навіть у вбивцях власних матерів.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти