Минула доба: Кремль досі не зміг пред'явити тіла загиблих Іл-76

25 січня 2024, 19:10
Довіра до будь-яких наступних вкидань і пояснень - просто негативна величина.
Іл-76
Іл-76 / Колаж: Главред, фото: Вікіпедія, росЗМІ

Наші воїни, яких раніше повернули з полону, та експерти вже знайшли цілу низку нестиковок у російській історії з літаком, що впав. Скоро картина проясниться.

Хочу звернути увагу на інше.

Яка подія була ключовою для РФ?

відео дня

Рішення турецького парламенту про Швецію в НАТО. Черговий "ніж у спину".

Сьогодні різко захитався пан Орбан. Ще вчора рот пана Орбана пан Сійярто смертельно лякався "листів із погрозами українською мовою" і забивав цією нісенітницею ефір. А сьогодні угорський вождь безладно дзвонить усім і розповідає, як Угорщина хоче Швецію в НАТО.

Дуже неприємна історія для Москви, яку в таких випадках зазвичай чимось перебивають. Масштабна істерика навколо падіння літака - це спосіб витіснити історію зі "зрадою" Туреччини та петлянням Угорщини. Тому в просування сигналу долучилися найрізноманітніші балакучі голови, а також стада ботів.

Якщо Швецію приймуть до НАТО до виборів Путіна (а все до того йде), це буде ще один поганий сигнал про реальні результати його правління.

Тому взагалі не здивуюся, якщо росіяни влаштували провокацію зі своїм літаком. Треба пам'ятати, що немає такого злодіяння, на яке росіяни не підуть заради пропаганди.

Минула доба. Кремль досі не зміг пред'явити тіла загиблих. Єдине пояснення - доказів немає, а швидко і правдоподібно їх сфабрикувати не вийшло. Довіра до будь-яких наступних вкидань і пояснень - просто негативна величина.

Хто такий Олексій Копитько

Радник міністра оборони, блогер, журналіст. Проживає у Харкові. Активно коментує в соцмережах події, що відбуваються в країні і світі. Працював координатором проєкту "Флот-2017". До цього обіймав посаду заступника голови правління Українського центру розвитку музейної справи.

Джерело

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти