Пробачити все: як Німеччина і Франція допомагають РФ уникнути відповідальності за звірства в Україні

8 червня 2022, 18:07
Макрон і Шольц поводяться як партнери Росії і Путіна, допомагаючи РФ уникнути покарання за її злочини.
Макрон і Шольц діють так, наче грають на боці Кремля
Макрон і Шольц допомагають Путіну уникнути покарання за злочини в Україні / kremlin.ru, president.gov.ua

На жаль, заяви та дії канцлера Німеччини та президента Франції стосовно країни-агресора – Росії – вже навіть не дивують.

Макрон і Шольц регулярно проводять телефонні розмови з Путіним і періодично заявляють про необхідність переговорів із Росією, пропонуючи завершення війни за рахунок втрати українських територій.

Так, заява канцлера Шольца, що нібито Німеччина допомагає Україні більше, аніж Великобританія, виглядає просто знущанням, враховуючи, що навіть Греція вже обурилася діями і схемою німецького уряду щодо поставок зброї Україні.

відео дня

Втім, президент Франції Макрон таки зміг здивувати, коли заявив, що Росію не можна принижувати, щоб після завершення війни можна було з нею домовлятися.

На жаль, Макрон не уточнив, що конкретно він мав на увазі, говорячи про приниження Росії. Можливо, йдеться про примус України до миру, щоб раптом не принизити Росію. Адже саме він пропонував поступитися українськими територіями…

Коли Макрон заявляє, що Франція готова бути посередником між РФ та Україною, складається враження, що французький президент шукає прийнятний для Росії вихід, а не говорить про покарання агресора та притягнення його до відповідальності за звірства та жорстокість, які він чинить по відношенню до цивільного населення України.

Виходить, за словами Макрона, "не принижувати Росію" означає не карати її та не притягувати до відповідальності, щоб можна було потім із нею домовлятися.

читайте такожЯк Німеччина і Франція збираються умиротворити Путіна, кинувши йому в пащу Україну

Вже є інформація, що проходять зустрічі, пропонуються плани припинення війни, навіть опублікували план Італії, який був переданий Україні… Але все це відбувається без участі України.

Загалом, деякі західні партнери поводяться себе, скоріше, як партнери ра**истського агресора, а не України. І заява Макрона про "неприниження Росії" тільки наочно це демонструє.

Віталій Бала, директор Агентства моделювання ситуацій

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти