Провал операції "Кишинів за три дні"

22 жовтня 2024, 06:05
2016
У Молдову були кинуті, як "надзвичайні гроші", так і "надзвичайні сили". Але - не вигоріло.
Майя Санду
Майя Санду / УНІАН

Молдова - чарівна, але крихітна країна. Реальних виборців там "кіт наплакав": трохи менше, ніж в одному районі НЙ. Проте кремль, який обіцяв "усіх купити на корені" і всіх залякати, програв молдавські вибори. Слабшає москва. Минули ті часи, коли кремль легко заносив на молдавський трон своїх кишенькових бовдурів типу Додона.

Перший тур із потужним відривом виграла М.Санду. Провал операції "Кишинів за три дні" очевидний. У Молдову були кинуті, як "надзвичайні гроші", так і "надзвичайні сили". Але - не вигоріло. Хитрі молдавани легко приймали московські купюри, дякували, обіймалися, але все одно голосували за Санду. На другому турі кремль, який маніакально бажає утримати Молдову "біля ноги", імовірно, потроїть ставки і напружиться, але все буде даремно. І другий тур теж виграє Санду.

відео дня

Хто такий Олександр Невзоров?

Олександр Невзоров - радянський, російський і український громадський діяч, опозиціонер, блогер, телеведучий; депутат Державної думи чотирьох скликань. Довірена особа кандидата в президенти Росії Володимира Путіна на виборах 2012 року. Різкий критик Путіна останніми роками. З листопада 2015 р. - ведучий програми "Паноптикум" на телеканалі "Дождь" спільно з Василем Уткіним, із січня 2017 р. - постійний гість щотижневої програми "Невзоровские среды" на радіостанції "Эхо Москвы". 3 червня 2022 року, як повідомив сам Олександр, йому і його дружині Лідії Невзоровій, за указом президента України Володимира Зеленського, надано українське громадянство за видатні заслуги перед країною.

Джерело

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти