Психічні відхилення кремлівських маразматів явно вийшли за межі

15 листопада 2021, 11:20
Кремлю хочеться "гарячіше"... і він, судячи з усього, цілком може отримати бажане. Але навряд чи це "гарячіше" йому, в кінцевому підсумку, зможе сподобатися.
Кремль, Росія, Прапор
Психічні відхилення кремлівських маразматів явно вийшли за межі / Reuters

Закусивши вудила, або кожен божеволіє по-своєму...

Рівень шизофренії російських ІПСО зростає в геометричній прогресії.

Придумали самі якихось "українських єгерів, готових стріляти по мігрантам на кордоні", потім вустами відомої офіційної представниці МЗС-А РФ тут же засудили ці придумані ними ж "наміри київської влади..."

відео дня

Це все одно, якби психічно хвора людина почала розмовляти з самою собою. Класика жанру, так би мовити... роздвоєння особистості.

Почали марити якимись "морськими битвами" на Азові в рамках "громадянського конфлікту на Донбасі". Треба розуміти, разом з танками, гаубицями і РСЗВ незабаром "повсталі шахтарі і трактористи" Донбасу збираються з нагоди відкопати в шахтах ще й парочку канонерок.

Мабуть, в Кремлі вразилися результатами поїздки міністра оборони України і головнокомандувача ЗСУ на південь - в Бердянськ, Миколаївську і Херсонську області... і повідомленнями про хід будівництва бази ВМС України "Схід".

Теж, явна ознака шизофренії - придумана небезпека і цілком реальні дії.

Ну і так далі...

Загалом... божевілля в Кремлі явно прогресує.

А тим часом...

Глава МЗС Великобританії закликала ЄС бойкотувати ПП-2.

Причому, чим швидше - тим краще.

"... Міністр закордонних справ Великобританії Ліз Трас закликала Європейський союз переглянути залежність від Російської Федерації в поставках газу і заблокувати сертифікацію газопроводу "Північний потік-2". Про це повідомляє видання Sunday Telegraph..." (з)

читайте такожЧому Путін невразливий і при чому тут мрія про імперію"У цей критичний час ми повинні поглиблювати наші інвестиційні та торговельні зв'язки з країнами, які дотримуються правил і дозволяють процвітати вільній ринковій економіці. Ми не можемо і ніколи не будемо надавати допомогу тим, хто хоче підірвати свободу і демократію" (с)

сайт "Інформаційний спротив"

Своєю чергою, міністри оборони та закордонних справ Франції попередили своїх російських колег (Шойгу і Лаврова, відповідно...) дослівно "...про серйозні наслідки (для Росії - авт.) у разі будь-якого нового порушення територіальної цілісності України..."

Так на офіційному сайті МЗС Франції і написано...

Причому, посилається на це сайт "Дойче Велле"...

Чесно сказати, я не знаю, які там конкретні плани і задуми щодо України виношують у Кремлі нині, але якщо вже навіть французи прямим текстом... "відкрили рот"... і на них посилається офіційна німецька інформагенція, то психічні відхилення кремлівських маразматів явно вийшли за межі "прийнятої амплітуди відхилень"...

Кремлю хочеться "гарячіше"... і він, судячи з усього, цілком може отримати бажане. Але навряд чи це саме "гарячіше" йому, в кінцевому підсумку, зможе сподобатися.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти