Путін боїться за свою шкуру

6 березня 2022, 15:05
Якщо Путін програє цю війну, то його знесуть свої ж. Ті лизоблюди, які відчують слабкість свого правителя.
Путін, Кремль
Путін бачить, що все пішло не за планом і намагається вирулити ситуацію на свою користь / Фото Reuters

Якщо ви думаєте, що Пу натисне кнопку, то поспостерігайте за його повсякденним поведінкою.

Чому на прес-конференціях, різних нарадах між ним і його підлеглими, журналістами така велика дистанція?

Тут два варіанти. Він боїться за своє здоров'я, або змови, або все разом.

відео дня

Знову ж таки, я далеко не психолог, але особисто у мене виникає когнітивний дисонанс. З одного боку, він намагається переконати світ, що він сильний могутній лідер. А з іншого, ми бачимо переляканого старого диктатора, який боїться навіть свого близького оточення.

Невже ви думаєте, що людина, яка так явно демонструє страх за своє життя, здатна на більш рішучі дії?

Так, він напав на Україну. Тільки це не говорить про його рішучість. Це може ще говорити про те, що будучи такий довгий час при владі, він оточив себе підлабузниками і лизоблюдами, які намагалися всіляко догодити своєму вождю. І говорили тільки те, що він хотів чути і вірити.

Його переконали в тому, що його армія одна з найсильніших у світі. Його переконали, що гроші витрачалися на створення сучасної армії, яка здатна перемогти будь-якого супротивника. І на доказ йому показували нові розробки і зразки зброї, аналогів якої не було в усьому світі.

Хоча зараз вже очевидно, що техніка, яка демонструвалася на Красній площі вироблялася в досить в обмеженій кількості. І замість того, щоб організувати масове виробництво цього нового озброєння, жадібні чиновники розкрадали всі ці гроші. Війна в Україні тільки оголила цю проблему.

читайте також"Не лізьте - вб'ємо!": Данилов попередив окупантів про наслідки другої хвилі атак в УкраїніТак само його переконали в слабкості української армії і влади. Та що вони можуть ці хохли? Так само легко як захопили Крим, то так і захопимо всю Україну. За дві доби Київ буде наш. Президент-комік втече з країни. А населення радісно зустрічатиме визволителів.

Переконали, що захід не буде воювати за Україну, а санкції будуть не страшні. Тому що операція в Україні закінчиться швидко, а заходу доведеться змириться з цим.

Тільки все це ніяк не говорить про його сміливості і рішучості. Це говорить про те, що Путін розраховував на легку переможну війну, яка дозволить йому увійти в історію в особі великого возз'єднувача споконвічно російських земель. Путіна переконали, що війна проти України це фактично безпрограшний варіант. І в легкості цієї перемоги переконали його лизоблюди.

Зараз же, коли все пішло не за планом, він ще намагається вирулити ситуацію на свою користь. Він вже не рахується з втратами, а намагається отримати перемогу за всяку ціну. Тільки навіть це не говорить про рішучість і сміливість. Він же не ризикує своїм життям. Це говорить про страх за свою шкуру. Якщо він програє цю війну, то його знесуть свої ж. Ті ж лизоблюди, які відчують слабкість свого правителя.

Він це розуміє. І тому не довіряє своєму близькому оточенню. Думаю, що його оточення це теж відчуває, а значить і лояльність його оточення буде прагне до нуля.

Тому я не думаю, що він зважиться натиснути на кнопку. І не думаю, що йому дозволять натиснути кнопку.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти