Путін буде створювати міф про український тероризм у Москві

21 серпня 2022, 18:43
Підрив маловідомої російської пропагандистки буде використаний владою РФ для посилення антиукраїнських настроїв.
Путін буде створювати міф про український тероризм у Москві
Підрив Дугіної буде використаний владою РФ для посилення антиукраїнських настроїв / УНИАН, скриншот из видео

Ні сам Дугін, ні тим більше його дочка ніякого значення у війні не грали. В сучасній машині російськоі пропаганди вони були маленькими гвинтиками, які не мали медійного значення навіть в самій РФ. І в самій Україні Дугіна згадували тільки через його спільну прес-конференцію з Арестовичем колись багато років тому, він взагалі не згадувався в Україні, а тим більше у контексті "ідеолога війни", це покаже будь-який моніторинг.

Навіть якби був підірваний сам Дугін, це не мало б ніякого значення для України.

відео дня

Підрив маловідомої російської пропагандистки буде використаний владою РФ для посилення антиукраїнських настроїв. Бо треба постійно створювати мотивацію населенню, навіщо вони потерпають від економічних проблем та кожного дня ховають десятки своїх співгромадян в наслідок війни в Україні. Тепер буде створюватись міф про український тероризм у Москві як з підривом будинків 22 роки тому, завдяки чому Путін прийшов до влади.

Путін зараз стоїть перед необхідністю пояснювати населенню навіщо він продовжує війну з українським народом. Бо міф про поганих украінських націоналістів луснув, і тепер треба новий міф, чому усіх українців треба або взяти у полон або вбити. Для цього треба показувати по телебаченню жахи, що це самі українці лізуть в РФ, і це страшна загроза. Думаю, що такі провокаці саме у Москві будуть продовжуватись.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти