Путін давно збожеволів щодо "українського питання"

3 січня 2022, 20:09
Росія вступить в епоху, близьку до пізнього сталінізму: репресії, урапатріотична істерія, перманентна конфронтація із Заходом.
Путина
Володимир Путін на велику війну не зважиться / Reuters

Путін давно сп'ятив на "українському питанні", як Гітлер - на антисемітизмі. У наступному році його хвороба буде тільки прогресувати.

Його параноїдальна надідея зрозуміла - знищити Україну як незалежну державу, повернути "український діамант" в корону Російської імперії. Однак, на відміну від Гітлера, Путін - боягуз. На велику війну він не зважиться. Домагатиметься своєї мети гібридними методами: з одного боку, силами п'ятої колони і олігархату постарається дестабілізувати ситуацію в Україні, з іншого - шантажуючи Захід війною, намагатиметься змусити його відмовитися від підтримки українського союзника. Ні те, ні інше не вийде. Путіна чекає великий зовнішньополітичний провал.

читайте такожПутін все програв начистуУ внутрішній політиці силовики (колективний Патрушев), користуючись наростаючою параноєю диктатора, остаточно захоплять всю повноту влади, поставивши маніпуляторів (колективного Кирієнко) в положення своїх вчених рабів.

відео дня

Репресії різко посиляться. Громадянське суспільство буде повністю зачищено, багаторазово збільшиться число політемігрантів.

Росія вступить в епоху, близьку до пізнього сталінізму: репресії, урапатріотична істерія, перманентна конфронтація із Заходом. Все це є вже зараз, але в році, що наступив досягне свого апофігея.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти