Путін демонстративно вбив Пригожина

23 серпня 2023, 21:42
Я не можу на 100% стверджувати, що Пригожин точно мертвий, і що немає якихось хитрих планів.
Пригожин, Путін
Пригожин і Путін / Колаж Главред, фото скріншот

Отже, слово Путіна тримається рівно два місяці. Вирішили навіть особливо не морочитися: просто збили літак. Звичайним громадянам в Росії на це глибоко пофіг. Для них 2 місяці по ТБ розповідали, що Пригожин – лиходій і зрадник.

А ось на фронті у нього все одно залишалося чимало шанувальників, як і у його вчинку. Кожен, хто зважиться на заколот, тепер повинен розуміти, що зупинитися на половині – приректи себе на смерть. Взагалі сенс не вбивати Пригожина був тільки в одному – показати, що з Путіним можна домовитися. Але, мабуть, емоції взяли верх. Можливо, останньою краплею стало недавнє відео Пригожина. Адже, судячи з усього, домовленість включала повну відсутність керівника Вагнера в публічному просторі. Але той не стримався і вирішив, що про Африку можна, а Путін розцінив це як формальний привід зробити давно задумане і стерти кров'ю Пригожина його зухвалість.

Що ж, шкода, що Пригожин не дожив до суду. Але одним фашистом стало менше. А як відомо, смерть фашиста - завжди свято. Земля скловатою.

відео дня

У російськомовному просторі дуже популярна гра "многоходовочка". Кожна подія супроводжується купою найнеймовірніших версій, які припускають, що все – не те, чим здається. На мій погляд, все завжди саме так, як здається.

Пам'ятаєте, коли дрони прилетіли в Кремль? Скільки там було всіляких гіпотез, що, мовляв, це справа рук ФСБ. Жодна не підтвердилася, і, думаю, що зараз всім очевидно, що це були українські дрони.

Пам'ятаєте заколот Пригожина? Який тільки ледачий не назвав інсценуванням. Правда, ніхто не міг пояснити, в чому мета цього інсценування. Думаю, що зараз мало людей, які все ще вважають, що це було інсценування.

Та ж ситуація і тут. Я не можу на 100% стверджувати, що Пригожин точно мертвий, і що немає якихось хитрих планів. Але я більш ніж впевнений, що все саме так, як виглядає. Путін демонстративно вбив Пригожина, причому способом, який не залишає місця фантазії на тему випадковості або дій ЗСУ.

Хто такий Майкл Накі

Майкл Сідней Накі - російський блогер, стример і журналіст. Автор однойменного YouTube-каналу.

Народився 25 грудня 1993 року в Москві. Батько - Чарльз Накі, громадянин США. Мати - росіянка, передає Вікіпедія.

Влітку 2015 року проходив двомісячне стажування на радіостанції "Ехо Москви". З 2015 року по червень 2020 року працював на радіостанції, вів політичні дебати, а також програми "Блог-аут", "Статус", "Один", "Ну і день", "Особлива думка", "Розворот".

З 2019 року веде суспільно-політичний відеоблог на YouTube.

12 червня 2021 року стало відомо про те, що Накі залишив Росію та переїхав до Грузії. З серпня по грудень 2021 року разом з Сергієм Гурієвим був співведучим програми "Що (ж) робити?" на телеканалі "Дощ".

У березні 2022 року переїхав до Вільнюса, Литва.

16 березня 2022 року МВС РФ порушило проти Накі кримінальну справу за статтею про дискредитацію армії Росії та оголосило його в розшук. Накі проходить обвинуваченим в одній кримінальній справі із засновником Conflict Intelligence Team Русланом Левієвим, з яким він випускає практично щоденні зведення про хід вторгнення Росії в Україну. 24 травня Басманний суд Москви заочно заарештував Майкла Накі.

9 вересня 2022 року Мін'юст Росії вніс Накі до списку фізичних осіб-"іноземних агентів".

Джерело

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти