Путін повинен негайно звільнити Шойгу

9 лютого 2023, 19:20оновлено 15 лютого 2023, 20:40
Наїзд на Шойгу трапився одночасно з введенням заборони на вербування нових зеків у "Вагнер" - їх тепер забирає собі Міноборони.
Путін і Шойгу
Особливо активно зараз лають Шойгу пригожинські товариші, каже Яковина / скріншот з відео

Міноборони РФ почало закуповувати військову форму у фірми "ОКБ Гардарика", чий засновник Артем Степаненко - син заступника керівника Федерального агентства РФ з управління державним майном.

Там все як годиться: один комплект форми, зшитий з китайської синтетики коштує $2000 - дорожче за будь-яку іншу форму в світі.

Корупція і розкрадання грошей бюджету МО РФ - саме по собі непогано. Але в цій історії є ще один рівень: фашистські телеграм-канали з приводу цієї історії піднімають дике виття, вимагаючи негайно звільнити Шойгу.

відео дня

Цитата:

"Питання стоїть в тому, що відомство Шойгу це все із задоволенням погодилося закуповувати. Шойгу, який про....ав всі мобілізаційні резерви забезпечення. Коли прийшли на склади, а вони порожні. Все продали і розтягнули за ці роки. Всіх бійців одягає наш добрий народ, що мобілізованого, що регулярного військовослужбовця. Не тільки одягає, але і забезпечує спорядженням. Прицілами. Квадрокоптерами. І навіть автомобілями (джипами)".

Особливо активно зараз лають Шойгу пригожинські товариші:

"Як це повністю некомпетентне у....ще ще не звільнене, я не знаю. Він брехав всі ці роки всім, від народу і солдатів до президента. І кредит довіри у перших він вже втратив. Залишилося рішення за останнім. Путін може змінити ситуацію хоч якось, тільки він може усунути цього шарлатана і його оточення з генеральського складу від будь-якої причетності до армії Росії! Або нас чекає поразка. Гучна. Важка".

Так співпало, що наїзд на Шойгу трапився одночасно з введенням заборони на вербування нових зеків в "Вагнер" - їх тепер забирає собі Міноборони. А без постійного припливу свіжого м'яса пригожинська організація стане куди менш потужною і впливовою.

Загалом, у них там прямо жорсткий срач всіх з усіма, що не може не радувати!

Джерело

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти