Путін готовий до втрат у 100 тисяч на рік

29 грудня 2022, 19:20
Путін, можливо, готовий відправити в м'ясорубку 100 тис. тушок, 200 тис. і навіть більше, але чи потягне це сама росія і можливості мо рф?
Путін, Росія
Путін готовий до втрат у 100 тисяч на рік, вважає Коваленко / Колаж скріншот YouTube, УНІАН

Саме такий наратив зараз поширюють з не зовсім зрозумілою причиною різного роду російські ліберальні голови, які говорять, і всіляко інтегрують цю єресь в наш інформаційний простір.

Що ж, давайте розберемося аналітично.

Чесати мовою про втрати в 100 тис. легко, коли відключається розсудлива частина мозку, а вона часто у багатьох відключена. Що ж... приступимо?

відео дня

За жовтень, листопад і неповний грудень РОВ втратили в Україні 44 950 осіб. З урахуванням санітарних втрат - це 135 тис. щонайменше. А це більш ніж 1/3 від всієї ч*обілізаціі.

Тобто, дорогі недоаналітики, РОВ втратили за 3 місяці більше, ніж ви там собі спрогнозували на наступний рік щодо готовності Путіна до втрат. Так, що ж ви недоумкуваті несете? Той самий випадок, коли про цифри говорить голова, а зовсім інша справа, коли людина здатна мінімально аналізувати.

Але, йдемо далі.

100 тис. втрат при нинішній інтенсивності втрат - це термін пів року. Тобто, через пів року будуть ці 100 тисяч 200-х. А скільки 300-х? Припустимо, 300 тис. В такому випадку, загальна кількість санітарних втрат складе орієнтовно 400 тис.

У такому випадку протягом пів року росія повинна буде мобілізувати до 1 млн осіб, щоб постійно компенсувати втрати в зоні БД. А це своєю чергою матеріально технічне забезпечення цієї маси тим, чого не було на момент часткової мобілізації, не кажучи про перспективу мільйона.

У нинішніх умовах з 2023 року втрати РОВ цілком можуть досягати 200 тис. 200-ми і не менш як 600 тис. 300-ми, тобто, це 2 - 2,5 млн мобілізованих на рік.

Путін, можливо готовий відправити в м'ясорубку 100 тис. тушок, 200 тис. і навіть більше, але чи потягне це сама росія і можливості мо рф? Ні.

Але є дуже цікавий фактор, а саме, точно так само, як відсутність професійної складової у військах РОВ, відсутність технічної компоненти і МТО матимуть вплив на зростання втрат в геометричній прогресії. Тобто... 100 тис.? Ні, це буде не через рік, пів року... раніше.

Джерело

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти