Путін - ледачий сибарит, затяжної війни не буде

26 лютого 2023, 08:20
Тривалої війни не буде - цей план російська влада також бездарно провалить, як і всі попередні.
Володимир Путін, Ігор Ейдман
Путін ледачий, затяжної війни не буде, вважає Ейдман / сайт Кремля, Facebook Ейдман

Річна історія цієї війни - низка російських планів, що послідовно провалюються. Один провалюється - висувають інший, потім третій і так далі.

1. Лютий-березень 2022 - план бліцкригу, Київ беремо за три дні, Україну - за пару тижнів. 9 травня Путін приймає парад у Києві. Результат: повний провал.

2. Весна-літо 2022 року - план наступу на Донбасі, розгрому та оточення там основних українських сил. Результат: повний провал.

відео дня

3. Вересень-грудень 2022 - план ракетної війни під девізом: "Вбомбити Україну в 18 століття". Планувалося зруйнувати критичну енергетичну і транспортну інфраструктуру, заморозити і знеструмити українські міста, паралізувати і захопити країну. Паралельно підірвали газопроводи в Європу, намагаючись і її заморозити і поставити на коліна.

Результат: повний провал.

Тепер у них новий план досягнення успіху - тривала війна на виснаження. Цей план також приречений на провал.

До тривалої виснажливої війни не готова російська армія,"оборонка", економіка, населення. А головне, до неї не готова панівна верхівка і насамперед сам Путін.

Зараз багато пишуть, що Путін хоче воювати нескінченно і вирішив зробити війну для Росії нормою. Я не думаю, що це так. Він абсолютно не схожий на лідера країни, що бореться, на кризового менеджера, що розрулює екстремальні ситуації (війна - завжди екстрим). Він ледачий сибарит, люблячий розмірене, повне задоволень життя в розкоші. Йому (як і всій верхівці) весь цей військовий стрес задарма не потрібен.

Він очікував на легку перемогу, за якою послідував би "історичний тріумф" і входження в пантеон "великих государів" в один ряд з Петром і Сталіним. Але потрапив в халепу. Нічого не вийшло. Я впевнений, що зараз він просто не знає, що робити далі. Воює за інерцією, розуміючи, що відступити для нього - означає втратити владу.

Тривалої війни не буде - цей план російська влада також бездарно провалить, як і всі попередні. Якщо в портфоліо криворуких невдах одні провали, не варто чекати, що їхній черговий прожект раптом реалізується.

Путінський сценарій затяжної війни перекине українська реконкіста, яка має шанс закінчитися успіхом вже цього року.

Слава Україні!

Джерело

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти