Путін сподівається на диво

29 березня 2023, 06:03
Чудес не буває. Путіна і його камарилью чекає доля їхніх нацистських попередників.
Путін, танк РФ
Путінській верхівці нема на що більше сподіватися / Колаж скріншот YouTube, УНІАН

Кажуть, американці в паніці, акули Уолл-стріт від переляку з'їли один одного, а прості люди вишикувалися в багатокілометрову чергу до російського посольства за еміграційними візами. Це Патрушев налякав американців тим, що не буде їм допомагати. Так і врізав, вірніше, засудив: "я вважаю, що цього разу допомагати Штатам зберегти свою цілісність недоцільно". Американці ридають, вбиваються - що робити будемо?

Патрушев говорить не тільки про розпад США, але і швидкий колапс Євросоюзу. Він також не сумнівається, що Мексика може спробувати повернути території, "які американці захопили в 1848 році".

Маячня божевільного? Ні, це логіка смертельно хворого, якому залишається сподіватися тільки на диво. Лікар сказав, що залишилося жити менше року. Хворий готовий платити будь-якому шарлатану, який обіцяє його вилікувати. Він чекає дива, яке принесе порятунок.

відео дня

Путінській верхівці нема на що більше сподіватися, окрім як на диво. На початку сподівалися на армію і флот, потім на ракети, якими намагалися "вбомбити Україну в 18 століття", потім на кримінальників Пригожина. Нічого не спрацювало. Залишилося сподіватися тільки на диво, в результаті якого США і Євросоюз розпадуться. Вийде, як в античному театрі, на сцену бог з машини, покарає західне зло і винагородить російську чесноту.

Гітлер в квітні 45-го теж сподівався на диво і навіть, коли помер Рузвельт, на короткий час повірив, що воно сталося і тепер антигітлерівська коаліція розпадається, а він зможе уникнути поразки. Однак радість фюрера була не довгою. Через пару тижнів він покінчив життя самогубством.

Чудес не буває. Путіна і його камарилью чекає доля їхніх нацистських попередників.

Гей, Патрушев, не будь смішним! Як можуть ті, хто драпав з Херсона і з під Харкова, хто вже рік не може взяти маленький Бахмут, загрожувати США і Євросоюзу? Вони розчавлять вас, як слон таргана. У тебе є єдина можливість врятувати свою шкуру - здати Путіна в Гаагу.

Джерело

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти