Путін сподівається на втому Заходу: чому війна в Україні може завершитися до осені

19 травня 2022, 09:17
Війна в Україні вже торкнулася всього світу, різко загострила старі і нові конфлікти, а також прискорила процеси перебудови світової спільноти.
війна, Україна
Війна в Україні торкнулася багатьох країн світу і безпосередньо впливає на світовий порядок / УНІАН

Путін разом з Байденом збираються закінчити війну в Україні до осені 2022 року. Але якщо Байдену потрібна військово-політична перемога України як доказ незворотності і правильності американської політики в Україні, то Путіну байдуже яку поразку в цій війні він видаватиме за свою історичну перемогу. Путінська Росія, налякана санкціями, війною, авторитаризмом і загрозою ізоляції зробить вигляд, що прийме поразку Кремля в Україні за геополітичну мудрість Путіна, аби не було гірше.

Для Путіна до осені 2022 року найважливіше домогтися не покірності свого народу або мінімальної перемоги в Україні, а геополітичної втоми Заходу у війні з агресивною Росією. Він свято вірить, що витрати, труднощі Заходу перевищать його ймовірні вигоди від поразки Росії у війні з Україною. Якщо раніше Путін вірив у могутність своєї армії і швидкість перемоги над Україною, то зараз він сподівається на розкол і втому Європи.

Але проблема в тому, що російсько-українська війна вже вийшла за межі Європи, призвела до радикальної перебудови і розширення НАТО - від Фінляндії до України, складнощів у ЄС. Все більше країн світу прямо або побічно втягується в цю війну. Чого варте тільки успішне виникнення потужного антиросійського Альянсу - "Рамштайн-43".

відео дня

Найгостріша війна України з агресивною Росією вже торкнулася всього світу, усіх країн, різко загострила старі і нові конфлікти, призвела до появи гострих економічних і політичних воєн, прискорила процеси перебудови світової спільноти, які, в свою чергу, тепер впливають на темпи, масштаби і перспективи цієї страшної війни.

І цей процес впливу російсько-української війни та його наслідків на майбутнє світової спільноти лише зростатиме. У результаті, різко збільшується швидкість і непередбачуваність міжнародних подій, що клубяться навколо України і Росії. Тому зараз ні Байден, ні Путін вже не може вирішувати, що і як відбуватиметься восени 2022 року на полях битв в Україні.

читайте такожРосійська армія програє війну в Україні: чому кремлівська диктатура приреченаНайбільше військово-політична ситуація в Україні залежатиме від успішного об'єднання мужності української армії, чесної центральної влади та терпіння українського народу. А Захід може тільки допомогти нам відстояти нашу свободу і життя.

Іншого шляху до перемоги над ворогом і надії на майбутнє у нас немає.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти