Путін знайшов винуватця конфлікту на Близькому Сході

13 жовтня 2023, 09:28
Я не дуже розумію як з того, що США давали палестинцям гроші випливає, що вони цей конфлікт і спровокували.
Путін, Володимир Путін
Володимир Путін / Колаж Главред, фото: скріншот з відео

Путін знайшов винуватця конфлікту на Близькому Сході. І це хто б ви думали? Звичайно, США, а ніяка не "ізраїльська вояччина". Виявляється, США довгий час "нехтували механізмами врегулювання арабо-ізраїльського конфлікту, а ставку робили на матеріальні потреби людей на палестинських територіях".

Якщо хтось в змозі мені пояснити цю абракадабру, то я був би вам вкрай вдячний. Я не дуже розумію як з того, що США давали палестинцям гроші випливає, що вони цей конфлікт і спровокували? І потім, якщо США так захопилися чисто матеріальними аспектами врегулювання, то хто заважав, наприклад, самому Путіну використовувати горезвісні "механізми"?

відео дня

Може причина в тому, що ніяких механізмів немає? Адже якщо якийсь механізм не працює, то це ж рівносильно його відсутності, вірно? Що толку від наявності всіляких форумів, постійних комісій і круглих столів, якщо вони народжують тільки гори прекраснодушних гасел…

Путін, як всякий лицемір, тут же театрально пошкодував жінок і дітей і закликав обидві сторони виключити насильство в їх відношенні. Мовляв, чоловіки повинні воювати тільки з чоловіками.

Вся справа в тому, що він реально вважає: якщо він заперечує знищення російською армією українських жінок і дітей, то цей факт сам собою зникає, а замість нього з'являються злі бандерівці, які самі вбивають своїх жінок і дітей з єдиною метою зганьбити чесне ім'я Путіна.

Невже ще є на світі ідіоти, які як і раніше вважають, що Бучу і Маріуполь влаштували самі українці? Після всіх опублікованих розслідувань Путін взагалі не може бути тим, хто має право міркувати про "правила війни" і про те, що це взагалі означає - бути чоловіком.

Вчора в кібуці Кфар-Аза, що знаходиться в двох кілометрах від кордону сектора Гази, що звільнили його від хамасівців ізраїльські солдати виявили 200 трупів ізраїльтян. Включаючи 40 трупів дітей і немовлят. Деяким з них - з відрізаними головами.

Хто в цьому винен? США, тому, що занадто захопилися матеріальним забезпеченням палестинців? І які горезвісні "механізми" могли б зробити з тварини людину? Якщо якась істота відрізає голову немовляті, то хіба можна вважати, що він володіє розумом? Звичайно - ні. І значить ніякі "механізми" йому не допоможуть.

Хто такий Альфред Кох

Альфред Рейнгольдович Кох (28 лютого 1961, Алтай, Східноказахстанська область) — колишній російський державний діяч. У 1990-х роках був головою Держкоммайна Росії та заступником голови уряду Російської Федерації, з 2014 року проживає у Німеччині.Підтримав Україну та розкритикував дії Володимира Путіна за російського вторгнення в Україну, пише Вікіпедія.

Джерело

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти