Путін нервує і зривається, а, значить, буде робити все більше фатальних помилок

27 лютого 2022, 15:15
Кожен день опору України погіршує ситуацію для кремлівського навіженого.
Путін підвів Китай
Путін двічі з усього розмаху наступив на українські граблі / Reuters

Мене постійно запитують, що може зупинити кремлівського біснуватого фюрера. Відповідь "збройний опір України" є безумовно вірною, але, вибачте, занадто загальною. А в практичному сенсі?

У практичному сенсі Путіна може зупинити тільки Путін.

Дивіться, він уже двічі з усього розмаху наступив на українське граблі. Перший раз у 2014 році, коли діячі кремлівського православ'я переконали його, що "русскую весну" в Україні зустрінуть із захопленням і вдячністю. Не вийшло. Другий раз – у 2022 році, коли Путін увірував, що агресія в лічені години змусить Україну капітулювати, а російським загарбникам не чинитиметься реальний опір.

відео дня

Саме в цій фатальній переконаності Путін домовився з Китаєм, що він проведе "блискавичну" атаку на Україну, і світ навіть не встигне зреагувати. Відповідно, Китай отримає можливість діяти подібним чином, а світ це проковтне за принципом прецеденту, що стався.

Але Україна героїчно стримує агресію сил, що переважають за чисельністю і озброєнням. І світ встиг згуртуватися і почав надавати нам дієву допомогу з багатьох напрямків. Опція "швидкого силового досягнення своїх цілей" виявляється закритою і для Китаю.

Путін конкретно підвів керівництво Китаю. А без Китаю Росія зараз, в режимі найсерйозніших санкцій, нормально функціонувати не здатна. Ні проводити фінансові розрахунки, ні отримувати гроші, товари, комунікації.

Тому Путін вже почав зриватися – досить подивитися його останній виступ про "бендерівців", які загороджувальними загонами женуть наших воїнів у бій. Більшої маячні на рівні глави держави я ще не чув. Це явний нервовий зрив, після якого Путін в ефірі більше не з'являється.

Кожен день нашого опору погіршує ситуацію кремлівського навіженого. Плани бліцкригу зруйновані. Зараз ми б'ємо прогнози вельми грамотних фахівців США, які передрекли падіння Києва за 96 годин.

читайте такожПід Путіним захиталося крісло, або Що свідчить про бажання президента РФ вийти з гри

Розуміючи, що підводить "китайських товаришів", Путін зривається. І неминуче буде зриватися на підлеглих. І буде робити все більше фатальних помилок. Як Гітлер.

Очікую в близькому майбутньому відставок в оточенні фюрера. А для його військ це стане незаперечним сигналом, що все йде до краху. А той самий Китай буде все більше дистанціюватися від Росії.

І ще один найважливіший момент.

У нас не просто цивілізаційна війна з Росією. У нас війна сакральних смислів: право людини на життя і свободу проти тотального безправ'я і смерті.


читайте такожУкраїнська авантюра стане для режиму Путіна могильною плитоюІ в цьому сенсі надзвичайно важливі духовні аспекти. Нагадаю, що Отець Онуфрій, митрополит Української православної церкви Московського (!) патріархату, одразу виступив із засудженням агресії і підтримкою українських воїнів, що захищають рідну землю. А російський патріарх Кирило, що довго мовчав, сьогодні однозначно підтримав агресію, що суперечить суті християнства.

Тож після перемоги у нас є шанс на створення єдиної православної церкви України, незалежної від Москви.

Все буде Україна!

Олександр Кочетков, політичний аналітик

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти