Путіну потрібна ефектна перемога в Україні

1 квітня 2022, 12:57оновлено 1 квітня 2022, 17:08
Росія перекидає сили на схід. Якщо у них вийде, вони знову підуть на Київ або Одесу - загроза нікуди не поділася.
Володимир Путін
Володимиру Путіну потрібна беззастережна перемога в Україні, щоб переднести її росіянам / Фото Reuters

Відступ від Києва не повинен бути причиною ейфорії, Путін не може вийти з України без ефектної перемоги, щоб внутрішній аудиторії пояснити, чому вони "перемогли". Тому наш Схід чекають дуже спекотні тижні.

Те,що відбувається в Маріуполі, за межею взагалі. Вся Україна повинна буде вклонитися цим 7000 чоловік, які поламали всі плани Путіна. Росії потрібно буде показати або взяття Маріуполя, або котел на Донбасі, або вихід на адміністративні кордони Донецької та Луганської областей. А виходячи з цього вони вже будуть формувати або не формувати переговорні позиції. Вони зрозуміли, що не можуть досягти результату розпорошивши сили, бо тепер концентрують їх на Донбасі та Слобожанщині.

Якщо у них вийде на сході, то вони знову підуть на Київ або Одесу. Тобто, загроза нікуди не поділася. Дивіться на те, що відбувається крізь логіку довгої волі. Ненависть Путіна до України нікуди не дінеться, укладемо ми перемир'я, не укладемо.

відео дня

Тому перестаньте впадати в ейфорію. Росія швидко вчиться і робить висновки зі своїх помилок і входить в стан мобілізації. Це їх природний стан, вони так довго верещали про стан обложеної фортеці, що ось до нього прийшли.

І в цьому стані вони обґрунтують все. І, навпаки, в Україні багато хто вирішив, що ось-ось все закінчиться. Все тільки починається. А ми ще навіть не приступили до побудови соціальної організації, яка відповідає цьому виклику. У нас немає військової економіки, планів з розвитку військової економіки, перебудови всього, виходять цієї реальності.

читайте такожРосія готується до другого раунду війни: чи скасовується штурм КиєваУкраїна повинна стати волом, який буде вперто тягнути цю лямку. Меми набриднуть, ейфорія притухне, а лямку потрібно буде тягнути рік за роком, щоб вижити. Нам світять тільки кров, піт і сльози в наступні роки. Це буде ціна за місце під сонцем. Великі народи платять за це місце по повній. Завжди.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти