Путін пояснив, чому Росія продовжуватиме агресію проти України

23 жовтня 2021, 08:56
Війна в Україні не припиняється і не припиниться до повного звільнення Донбасу і Криму.
путина
Володимир Путін / Reuters

Путін на Валдаї говорив про протистояння з США, а вийшло - дуже яскраво сказав про війну Росії проти України.

Президент РФ виступив з черговою промовою для обґрунтування, чому РФ треба протистояти США і всьому цивілізованому світу і демократичним країнам. Але при цьому Путін сформулював причини, чому Росія буде продовжувати агресію проти України незважаючи на будь-які поступки, і чому Україна повинна продовжувати стріляти по російських окупантам незважаючи на будь-який тиск Кремля, і це варто було б уважно прочитати "миротворцям" з офісу президента:

читайте такожНа зустрічі Путіна і Байдена буде не до України"Раніше війна, програна однією стороною, означала перемогу іншої, яка і брала на себе відповідальність за те, що відбувається. Зараз все інакше: хто б не взяв гору, війна не припиняється, вона лише змінює форму. Умовний переможець, як правило, не хоче або не може забезпечити мирне будівництво, а тільки посилює хаос і поглиблює небезпечний для світу вакуум.

відео дня

Тільки суверенні держави здатні ефективно відповідати на виклики часу і запити громадян.

Тим більше не можна комусь або щось нав'язувати, будь то принципи суспільно-політичного устрою або цінності, які хтось зі своїх міркувань назвав універсальними. Адже очевидно, що, коли приходить справжня криза, залишається тільки одна універсальна цінність – людське життя, і, як її захистити, кожна держава вирішує самостійно, виходячи зі своїх можливостей, культури, традицій".

Путін має рацію в декількох принципах, якщо відштовхуватися від його слів.

1. Війна в Україні не припиняється і не припиниться до повного звільнення Донбасу і Криму.

2. Росія після захоплення Донбасу і Криму "не хоче або не може забезпечити мирне будівництво", і сам Путін "посилює хаос".

читайте такожПутін і Лавров вибухнули звинуваченнями на адресу України: Росія зриває зустріч у нормандському форматі3. Україна повинна стати суверенною і незалежною від Росії у всіх питаннях безпеки державою, і тільки після цього ми переможемо у війні. Щоб стати суверенними, нам треба позбутися всіх залежностей від РФ.

4. Ми зобов'язані захистити життя українців в умовах цієї нескінченної війни, яку нам нав'язав Путін. Війни, яка постійно змінює свою форму. Ми зобов'язані йти шляхом опору агресору, тому що ніякі поступки війну не зупинять, будь-які поступки підсилюють рішучість Путіна знищити Україну повністю.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти