Путін остаточно відірвався від реальності

25 квітня 2022, 17:36
У світі, де живуть Путін і Лукашенко, їх шістки Соловйов і Азаренок - такі собі лицарі інформаційних битв. Диктатори правда вірять в те, що їх хтось хоче вбити.
Соловей
Володимир Путін повідомив про запобігання замаху СБУ на пропагандиста Соловйова / скріншот

Путін каже, що "на замовлення СБУ" в Москві планувалося вбивство Володимира Соловйова.

Ніколи в житті в це не повірю. Завдяки цьому нікчемному, істеричному бовдуру весь світ знає про те, яка каша вариться в голові у самого Путіна.

Ну хто його стане вбивати?

відео дня

До речі, це дійсно вже лукашенківський рівень інтелектуального убозтва і відриву від реальності. Той теж нещодавно розповідав про "нацистів", які нібито хотіли вбити його улюбленого пропагандиста - Азаренка.

Думаю, справа в тому, що в світі, де живуть Путін і Лукашенко, їх шістки Соловйов і Азаренок - такі собі лицарі інформаційних битв: горді, непохитні воїни, невтомно протистоять світу західного зла.

У цій картині світу Захід, звичайно ж, мріє з ними розправитися, щоб підірвати єдність (біло)російського народу. Путін і Лукашенко правда вірять в те, що їх хтось хоче вбити.

читайте такожПослання до любителів літери Z, або чому кров і ганьба-майже неминуча перспектива для РосіїХоча в реальності Захід сприймає цих двох як цікавих гельмінтів, що копошаться в нутрощах своїх диктаторів: в кращому випадку - з гидливою цікавістю. Торкатися і хоч якось з ними взаємодіяти не хоче ніхто.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти