Путін відгріб і проявляє дива миролюбності і кмітливості

3 листопада 2022, 06:29
Путін як завжди склеїться і відбомбиться на Воронежі. А тему виходу із зернової угоди забалакає і прибере з порядку денного.
Ердоган, Путін
Путін як завжди склеїться і відбомбиться на Воронежі / скріншот з відео, УНІАН

Ердоган вирішив вивозити з України зерно суднами під турецьким прапором. Типу: якщо Путін наважиться стріляти по цивільних судах, то нехай знає, що це будуть турецькі судна. З усіма наслідками, що випливають звідси. Сподіваюся, він пам'ятає чим для нього закінчився випадковий заліт його винищувача в турецький повітряний простір. І тому розуміє, що ми жартів не любимо. Таким чином, якщо він хоче разом позбутися всього Чорноморського флоту - то ласкаво просимо атакувати наші зерновози.

Мій прогноз: Путін як завжди склеїться і відбомбиться на Воронежі. А тему виходу із зернової угоди забалакає і прибере з порядку денного. Ніби її і не було. Коли Путін бачить, що проти лома немає прийому, він проявляє чудеса миролюбності і кмітливості. Адже давно відомо, що він молодець - серед овець. А серед молодця він сам - вівця.

відео дня

Тут ще сумні для Путіна звістки приходять від його улюбленої іграшки - Газпрому: за 10 місяців 2022 року падіння видобутку склало 18,6% порівняно з аналогічним періодом минулого року. Експорт впав на 40%, а внутрішній попит на 5,6%. А попереду ще європейське ембарго на нафту... Так що структурні зрушення на користь наукомістких галузей в російській економіці все-таки відбудуться, як і обіцяв Путін. Тільки не за рахунок зростання наукомістких, а за рахунок різкого падіння сировинних.

Втім, яка Путіну різниця? Адже у нього одна турбота на старості років: аквадискотека і жердина для стриптизу. І в домашньому казино зіграти по маленькій. Чи багато старому ще треба? Авось на його вік вистачить…

Росія стрімко перетворюється на дурдом. Сьогодні я випадково послухав п'ять хвилин Соловйова як він кричить в телевізорі (прислали в телеграмі ролик). Я з незвички подумав, що він здурів. Просто верещить як порося. А росіяни звикли, їм подобається. Вони вважають його розумним, освіченим, інтелігентною людиною. Який будь-якого за пояс заткне. Що я можу сказати? Кому, як то кажуть, і кобила наречена…

Дивлячись на цей убогий балаган і інтелектуальну ганьбу, яку Росія не соромлячись демонструє всьому світу, я ні хвилини не сумніваюся в тому, що перемога буде за нами. Тому, що наша справа - права і ворог буде розбитий.

Джерело

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти