Путін перестав боятися, або просто не шкодує двійників

30 червня 2023, 06:52
Або Путін вже не боїться замахів після придушеного заколоту, або він не шкодує своїх двійників.
путина
Диктатор відправився з візитом до Дагестану / скріншот

Путін замість того, щоб приїхати в Ростов-на-Дону і знищити захват жителів міста "сильною особистістю", бунтівним ватажком ПВК Вагнер Пригожиним, поїхав в спокійний і сонний Дербент, де осміліла російська машина офіційної пропаганди, у зв'язку з раптовим відвідуванням Путіна, організувала справжнє "свято щастя" для місцевих жителів.

Кремль, обираючи між "зрадницьким " Ростовом-на-Дону, який не захистив Шойгу в скрутну хвилину і встав на бік Пригожина, і столицею кадировської Чечні - Грозним вибрав, не Рязань або Нижній Новгород, а тихий Дербент.

відео дня

Саме далека від Росії столиця Дагестану, за задумом путінських політтехнологів, повинна була стати символом і масовим прикладом єдності президента Путіна зі своїм народом після невдалого заколоту колишнього друга Путіна - зрадника Пригожина.

Та щільність контактів президента Путіна з обрадуваним дагестанським народом свідчить про те, що або Путін вже не боїться замахів після пригніченого заколоту, або він не шкодує своїх двійників.

Хто такий Віктор Небоженко

Віктор Сергійович Небоженко (нар. 14 лютого 1953, Жмеринка) — український політолог, соціолог. Директор соціологічної служби "Український барометр". Кандидат філософських наук, пише Вікіпедія.

Працював в Інституті філософії Академії наук України, Інституті соціології Академії наук України.

У 1994-му брав участь в першій президентській кампанії екс-прем'єр-міністра України Леоніда Кучми.

З 2003-го — керівник соціологічної служби Національного інституту стратегічних досліджень при Президенті України, директор Соціологічної служби "Український барометр".

Джерело

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти