Путіне, чому ти трясешся?

24 червня 2023, 16:44
Якби я був радником Путіна , я б точно сказав йому: "ні в якому разі не згадувати 1917 рік".
Путина
Промова Путіна просто жахлива, вважає Майкл Накі / фото: скріншо з відео

Промова Путіна просто жахлива. Я думаю, він писав її сам, бо він просто сильно підіграв Пригожину. Я можу багато про неї сказати, але зупинюся на двох моментах.

1) Слабкість. Диктатор повинен показувати силу і впевненість; будь-яка диктатура тримається на вірі в силу володаря. Те, що він повинен був сказати:

"Пригожин збунтувався, буде знищений найближчим часом". Можна було ще приплести Буданова, сказавши, що той його завербував.

відео дня

А що замість цього? "Пук, среньк, Росії загрожує небезпека". Хвилька. Тобто, 25000 людей - це небезпека для Росії? Це точно сильна країна тоді? У тебе точно все під контролем? Чому ти трясешся від не найбільшого військового формування?

Загалом, це сприймається як слабкість, а не сила.

2) 1917 рік. Якби я був радником Путіна і мені сказали б, що я можу написати тільки одну річ, яку не можна вимовляти, я б точно написав: "У жодному разі не згадувати 1917 рік". Чому? А подумайте самі. Якщо ти нагадуєш людям про 1917 рік, ти буквально нагадуєш, як військовий заколот змів імператора. Тобі воно треба?

Хто такий Майкл Накі

Майкл Сідней Накі - російський блогер, стример і журналіст. Автор однойменного YouTube-каналу.

Народився 25 грудня 1993 року в Москві. Батько - Чарльз Накі, громадянин США. Мати - росіянка, передає Вікіпедія.

Влітку 2015 року проходив двомісячне стажування на радіостанції "Ехо Москви". З 2015 року по червень 2020 року працював на радіостанції, вів політичні дебати, а також програми "Блог-аут", "Статус", "Один", "Ну і день", "Особлива думка", "Розворот".

З 2019 року веде суспільно-політичний відеоблог на YouTube.

12 червня 2021 року стало відомо про те, що Накі залишив Росію та переїхав до Грузії. З серпня по грудень 2021 року разом з Сергієм Гурієвим був співведучим програми "Що (ж) робити?" на телеканалі "Дощ".

У березні 2022 року переїхав до Вільнюса, Литва.

16 березня 2022 року МВС РФ порушило проти Накі кримінальну справу за статтею про дискредитацію армії Росії та оголосило його в розшук. Накі проходить обвинуваченим в одній кримінальній справі із засновником Conflict Intelligence Team Русланом Левієвим, з яким він випускає практично щоденні зведення про хід вторгнення Росії в Україну. 24 травня Басманний суд Москви заочно заарештував Майкла Накі.

9 вересня 2022 року Мін'юст Росії вніс Накі до списку фізичних осіб-"іноземних агентів".

Ти повинен навпаки навести приклади, коли бунтівники програли. Пугачов, Власов, ще що-небудь. Але порівнюючи це з однією з найуспішніших у світі революцій, ти закріплюєш у свідомості людей, що взагалі результат не вирішений наперед. Більш того, в Росії чимало фанатів совка, особливо серед електорату Путіна. Вони взагалі не бачать у 1917 нічого поганого. Це прям дуже погана теза від Путіна. Він буквально підніс заколот Пригожина до небувалих висот.

За підсумком, мені здається, Путін писав свою промову сам і на емоціях. Нічим іншим пояснити такі базові помилки - я не можу.

Джерело

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти