Путін поставив на кін усе: яким є єдиний вихід із війни в Україні

24 березня 2022, 08:52оновлено 30 березня 2022, 16:58
Росія – це не просто Путін. Він лідер секти, але не єдиний носій переконань, які привели світ на межу третьої світової війни.
Росія виявилася одержимою скаженою тварюкою
Велика частина росіян розділяє переконання Путіна, підтримує його дії і хоче завдання ядерних ударів по планеті, аби не отримати поразку у війні / Макс Левін

План був такий. РФ захоплює Київ за три дні. Ще кілька днів – і Харків, Суми, Маріуполь, Чернігів, Полтава здаються. У Києві проходить парад. Поліцейські частини ОМОНу, СОБРу і кадирівців у всіх захоплених містах встановлюють свій поліцейський режим, проводять зачистку.

Європа висловлює глибоку стурбованість і вводить якісь санкції. США, Британія, Канада вводять свої великі санкції. Але Росія в такій позиції відчуває себе сильнішою, продовжує погрози Європі, погрожує захопленням Польщі, Литви і так до Східного Берліна. "Можемо повторити" – волають пропагандисти, обмотавшись колорадськими стрічками, з буквою зет у лобі, щоб змусити готуватися до військової протидії країни Східної Європи і Балтії. Китай закликає всіх до миру заради економіки і вимагає від США домовлятися з ними про все на світі, в тому числі і про те, що Росія не вторгнеться в Євросоюз і не влаштує ядерну війну з НАТО. Ну а Росія в цей час спокійно насичує західну Україну своїми ДРГ, влаштовує теракти, веде переговори про окупацію центральної України. Загалом, моделювання того, що відбувалося б, якби захоплення Києва відбулося, є досить зрозумілим.

Одна проблема – план накрився мідним тазом.

відео дня

Росія загрузла в Україні, взяти Київ неможливо, а потуги завдати ядерного удару куди-небудь схожі на погрози вчинити самогубство.

Подальше підвищення ставок не має сенсу. Підвищувати їх просто нема куди. Фюрер поставив на кін уже все, його щоденні вбивства вселяють жах всьому світу від того, що відбувається в цілому, але ніяк не здатні налякати Збройні сили України, які просто безперервно атакують фашистські війська з усіх боків. Кадирівці все ще намагаються когось налякати своїм виглядом і присутністю, але виходить лякати тільки своїх же ставлеників у "ДНР".

Реакція Китаю говорить сама за себе. Розгубленість і заперечення. Китай взяв паузу, оскільки повністю збентежений своїм становищем і не знає, що йому робити.

Завжди було не так. Китай і Росія грали зі світом в гру, шантажували країни неадекватною поведінкою Росії і нейтралітетом Китаю на користь китайської економіки.

І світ вівся. Західноєвропейські країни були затоплені путінферштеєрами.

читайте такожРосія звихнулася надовго: чому Європі не уникнути участі в третій світовій

Світ поставлений на межу виживання за своєю дивною особливості отримувати прибутки за будь-яку ціну тут і зараз. Навіть якщо в майбутньому це може загрожувати тобі набагато більшими проблемами.

Цивілізований світ країн із відкритими суспільствами давно пішов на угоду з відвертими диктатурами заради зниження витрат своїх виробництв. І, таким чином, фінансував тих, хто йому зараз абсолютно всерйоз загрожує застосуванням ядерної зброї.

Причому неважливо, від сили або від безсилля. Сам факт наявності персонажа, який загрожує наповнити світ ядерним попелом і прагне створити для себе умови нанесення ядерних ударів, повинен усіх без винятку привести в повну бойову готовність.

читайте такожПутіну не судилося взяти Україну: коли Захід втрутиться у війну

Адже Росія виявилася просто одержимою скаженою тварюкою, щодо якої просто необхідно приймати найрадикальніші рішення.

І Росія – це не просто Путін. Він лідер секти, ватажок порядку, але далеко не єдиний носій переконань, які привели світ на межу третьої світової війни. Велика частина росіян із радістю прийняла ці ж самі переконання і хоче завдання ядерних ударів по планеті, аби не отримати поразку у війні. І сміливо висловлюють їх. Ці люди дійсно бажають смерті всім навколо. Оскільки все їхнє життя виявилося очевидним прагненням до смерті.

Тому вихід тільки один. Максимально відрізати їх від усього зовнішнього світу. Ті, хто продовжить взаємодіяти з РФ – вороги. І не повинно бути винятків. Всі центри їхньої пропаганди по всьому світу повинні бути заарештовані і передані у власність українським посольствам. Мова не тільки про майно олігархів і чиновників. Всі ці центри дипломатії, духовності, православ'я і навіть спорту, хоч найменшим боком пов'язані з російськими особами, повинні бути закриті, а майно передане під контроль України.

читайте такожНедовго сміялися Російські Іскандери: чому РФ не вдасться поповнити запаси ракет, що закінчилися

Кожну особу в європейських країнах, яка коли-небудь була пов'язана фінансово з російською державою або олігархатом, впроваджувала пропаганду РФ, необхідно вирахувати і позбавити будь-якої можливості продовжувати поширювати свій вплив. Ці особи, які виправдовують ведення агресивної війни, окупацію Донбасу, анексію Криму та інші кремлівські наративи, повинні опинитися під масштабною підозрою. Тільки у Франції, Німеччині, Італії та низці інших європейських країн таких людей сотні. Про наявність російських пропагандистів в Україні я вже мовчу. Їхня пропаганда в тому числі призвела вже до тисяч жертв. Відсутність невідворотного покарання для всіх цих людей призведе до того, що людство не зробить необхідних висновків і збільшить ризик повторення трагедії, яка відбувається прямо зараз у нашій країні. Тільки масштаб наступного разу може виявитися максимальним.

Микола Фельдман, журналіст

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти