Путін втратив розум: чому Росія робить вигляд, що змирилася зі Швецією і Фінляндією в НАТО

17 травня 2022, 16:03
Раніше Путін зіпсував всім нерви страшилками про наближення військової інфраструктури НАТО, а тепер каже, що Росія не проти. У це мало віриться.
Путін, НАТО
Путін нахабно бреше про реальну позицію Росії щодо розширення НАТО / Reuters

Ніколи я не отримував такого задоволення слухаючи Путіна. На засіданні ОДКБ він заявив, що не бачить великих проблем для Росії у зв'язку зі вступом Фінляндії і Швеції до НАТО.

Типу: одна справа вступити до НАТО, а інша справа - розмістити у себе військову інфраструктуру НАТО, військові бази там, ядерну зброю, то чи се... А поки цього всього немає, то і Кіпіш піднімати передчасно. Так що ми якось відреагуємо, але як, треба подивитися і взагалі ми не паримося на цю тему...

Ні, ви тільки подивіться на цей згусток інтелекту! Скільки він нам всім крові випив своїми розповідями про підлітковий час, скільки нервів зіпсував страшилками про наближення військової інфраструктури НАТО до кордонів Росії в разі прийняття в НАТО України і що ніяк цього терпіти неможливо і взагалі бився як скажений в припадку!

відео дня

І це про країну, про яку ще навіть ніхто не заїкався щодо її прийняття в НАТО. Це тоді, коли йому відкрито говорили, що якщо так і трапиться, то не за нашого життя і так далі! І вже тим більше, ніхто навіть не планував розміщувати в Україні ніяких військових баз і атомних бомб.

А тут дві країни, з такою ж приблизно протяжної кордоном з Росією вступають в НАТО буквально ось зараз - і виявляється це не страшно... І немає проблем. Нас це не дуже турбує... Фі, подумаєш... Усього-навсього...

Дядю Вово! Ти дурний? Ти що, не розумієш, як нерозумно і смішно ти тепер виглядаєш? Якою ще більш безглуздою і жахливою після цих твоїх пасажів виглядає тепер затіяна тобою війна з Україною?

Втім, ця поросяча морда вже взагалі втратила розум. Тому не дуже париться щодо того, які слова вилітають з його ротового отвору. Він упевнений, що ним керує божественне провидіння і в потрібний момент вкладає йому в уста потрібні слова. І тому ліпить від вільного, що перше спаде йому в голову.

Однак Пєсков відразу відчув недобре і кинувся страхувати свого шефа, щоб надати видимість хоч якоїсь логіки його словами. Але вийшло ще гірше. Пєсков глибокодумно заявив, що Росія, мовляв, не париться з приводу того, що Швеція і Фінляндія вступають в НАТО тому, що у Росії з ними немає територіальних суперечок, а з Україною - є.

Точно, Пєсков? Ти нічого не переплутав? Ти впевнений, що у тебе немає територіальних суперечок з Фінляндією, а? Пам'ятається мені, що хтось у когось 30% території повів в 1940 році... Я нічого не плутаю?

читайте такожЧому Туреччина не хоче пускати Фінляндію і Швецію в НАТОАх, ви це вже відрегулювали? Що ти кажеш! У вас навіть договір на цей рахунок підписаний? І там написано, що ніхто не має жодних претензій...

Треба ж який ти раптом став законник. У договори віриш... А нічого, що у вас з Україною такий же точно договір був? І що їй це дало? Плюнули ви на цей договір і відтяпали собі Крим. Та й Донбас де-факто відтяпали, чого вже тут. Навіщо тепер-то брехати?

Чому відтяпали? Відома справа чому: тому, що сильнішими були, тому і відтяпали. А ви не боїтеся, що так можна і з вами вчинити? Ось стане Фінляндія за рахунок НАТО сильніше Вас і забере назад свої землі, які ви у неї по свавіллю відібрали. І що ти тоді скажеш? А як же наш договір? Самому не смішно?

Не, реально: не можна сподіватися на священну силу договору тому, хто сам такими договорами підтирається в сортирі. Придумав би що-небудь цікавіше. Наприклад, що у нас немає до Фінляндії претензій, а якщо у неї є, то це її проблема, нам на її претензії плювати, до нас вона не сунеться, оскільки у нас є атомна бомба.

Так всяко краще. Але теж мляво. Сьогодні у вас до Фінляндії немає претензій, а завтра - з'являться. Адже з'явилися ж вони ні з того, ні з сього у Сталіна в 1939 році. Не було, не було, і раптом раз-з'явилися! Або ви свято зберігаєте вірність одного разу укладеним договорам? В якому місці тут сміятися? Це ж смішно, Пєсков! Хіба ти не бачиш, що це смішно? Смішно до сліз...

читайте такожІстерика Росії: чи здатний Путін розв'язати відкриту війну з НАТОУ мене просто немає слів. Пєсков був клоуном за царя, а тепер уже І цар став клоуном. І хто тепер Пєсков? Клоун при клоуні? А там ще Медведєв на місце клоуна претендує... Пнутися... Не трісни від натуги, хлопчик. Іди качечок покорми.

Тьху, банка опаришів, а не влада. Ні розуму, ні честі, ні совісті. Одна жадібність і боягузтво...

Так чи інакше. Є у них зайва хромосома (як у даунів) чи ні, але справи у них погані. Наступ на Донбасі не задався. Під Харковом і Херсоном все хе...ово. І справа йде до розгрому. А все тому, що вони влізли в згубну, неправу справу. І такий результат - абсолютно закономірний.

Слава Україні!

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти