Путін наказав шукати Бенладенка - і чекісти знайдуть!

26 березня 2024, 19:09
Сучасні чекісти змушувати себе вмовляти не будуть. Путін сказав - шукайте український слід - знайдуть швидко і без проблем.
Володимир Путін, теракт у Підмосков'ї
Путін наказав шукати український слід теракту в Підмосков'ї / скрін

Путін публічно наказав слідству знайти український слід у теракті в Крокусі. Таке вже було в історії після вбивства Кірова. Єжов розповідав на пленумі в 37-році: "Товариш Сталін, як зараз пам'ятаю, викликав мене і каже: "Шукайте вбивць серед зинов'євців". Я маю сказати, що в це не вірили чекісти і про всяк випадок страхували себе ще подекуди за іншою лінією, за лінією іноземною, можливо, там що-небудь вискочить... Товариш Сталін зателефонував Ягоді і сказав: "Дивіться, морду наб'ємо".

Сучасні чекісти змушувати себе вмовляти не будуть. Путін сказав - шукайте український слід - знайдуть скоро і без проблем. Бортніков уже взяв під козирок. Ще пару вух у підозрюваних відріжуть - ті їм і причетність снігової людини підтвердять.

відео дня

Потім влада на підставі цих свідчень оголосить, що теракт замовив ватажок українських джихадо-бандерівців Бен Ладенко. Телебидло і це схаває.

А якщо серйозно, чекістам тепер знадобиться придумати "агентів українських спецслужб", щоб пов'язати їх із терористами з Крокуса. Можуть заарештувати якихось українських громадян або просто українців у Москві і тортурами змусити їх обмовити себе. Досвід подібних справ у чекістів величезний. Тож бути українцем у Москві зараз стає просто небезпечно.

Хто такий Ігор Ейдман

Ігор Віленович Ейдман (25 вересня 1968, Горький) - російський соціолог, один із найбільш публікованих дослідників путінізму як соціальної та політичної системи.

З 1995-го по 2002-й рік очолював піар-агентство "Центр соціальних інновацій". Ігор Ейдман є автором антиолігархічної кампанії Бориса Нємцова.

З 2002-го до 2005-го року Ігор Ейдман працював одночасно в центрі політконсалтингу "Ніколло М" і Всеросійському центрі вивчення громадської думки (він же ВЦВГД).

У 2010-му році виступив одним із підписантів опозиційного листа "Путін повинен піти".

У 2011-му році переїхав до Німеччини.
Ігор Ейдман у 2014-му році випустив книгу "Нова національна ідея Путіна". У 2016-му році була видана його книга "Система Путіна: Куди йде нова Російська імперія?"
Ігор Ейдман - автор численних публікацій і статей, активно пише на своїх сторінках у соцмережах. У своїх матеріалах він докладно розбирає сучасну російську політику, виступає проти війни в Україні, нещадно висміює Путіна, "духовні скрєпи" і "русский мир".

Джерело

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти