Путін розписався у слабкості на полі бою

21 вересня 2022, 10:29
Путін зрозумів безвихідність свого становища. Йому більше нічого продавати своєму "народу" в якості перемоги.
Путина
Більше Путін не хіхікає, каже Фельдман / Фото Reuters

7 липня 2022 року, путін про плани України перемогти Росію на полі бою: "нехай спробують". Говорив і самовпевнено хіхікав.

Минуло менше трьох місяців і путіну чомусь не сподобалося, як Україна спробувала перемогти на полі бою.

Сьогодні путін розписався в слабкості на полі бою, коли почав придумувати і "часткову" мобілізацію, і визнання російськими територій захоплених і знаходяться під атакою України.

відео дня

Це ще не остаточний крах, не результат нокауту, не повна поразка. Але точно страх і визнання поразки "частково", відчуття фіналу, який невблаганно наближається, вкрай негативного для путіна і його Росії.

Більше путін не хіхікає. Він зрозумів безвихідність свого становища. Йому більше нічого продавати своєму "народу" в якості перемоги. Ніхто не збирається дати зберегти путінське обличчя. Йому доведеться продавати своєму народові поразку.

Більше того, поразка в повному обсязі неминуча. Потрібно або самостійно виходити з України, включаючи Крим, а, отже, розписатися добровільно в повній поразці, або пробувати відтягнути цей момент повної поразки на якомога довший термін. Зрозуміло, що путін вибирає другий варіант.

Він вибирає принести в жертву ще більше людей Російської Федерації і буде підживлювати ними всі захоплені території стільки часу, скільки вони будуть здатні перебувати там, поки остаточно не побіжать, як десять днів тому вони побігли з Харківської області.

І останнє.

"Це не блеф", - сказав Путін про свій план застосовувати ядерну зброю для захисту захоплених російських територій. Це сказано виключно своєму народові перед майбутньою мобілізацією. Щоб люди впевненіше приносили свої життя в жертву.

Джерело

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти